| dDow a întrebat:

Sunt cu o fata d 7 luni aproape, asta am spus-o doar pentru. informare laughing ce e mai urat, acum adica, nu gasesc subiecte de vb. cu ea, e mai ciudata chestia cam ce ai place sa vb? si serios pentru. ca stau la tel cu ea si cate o ora si spunem doar cf si bine sad... funda

Răspuns Câştigător
| Pissicuts a răspuns:

Pau eu sunt fata, si crede-ma, aceeasi problema era si la mine si la prietenul meu!
Pai eu mereu dadeam indicii despre ce vreau sa vorbesc cu el, deoarece am vazut ca intra in pana de idei.
Mereu ii bateam apropo cat sunt de incapatanata, ca sa vad ce zice, sai atrag atentie sa fie atent cu mine etc. Daca o iubesti ai putea sa-i spui ca o vei suporta orice ar fi problema, ca vei fii langa ea etc. Dupa aceea ai putea sai povestesti despre o intamplare hazlie din viata ta! Cerei si u acelasi lucru, iar dupa aceea ati putea vb lucruri mai serioase, intime ca sa ma exprim direct! Daca nu vrea, ar fi bine sa nu insisti deoarece, va face urat. Fetele sunt mai rusinoase, nu vor sasi dezvalui asa usor intimitatile. Sper ca te-am ajutat, daca vrei sa mai intrebi ceva, contacteaza-ma pe TPU, mereu sunt aici! happy

1 răspuns:
| iopoiop1 a răspuns:

So. :

Planuri de viitor
Numele copiilor (daca vreti copii)
Parintii ei
Parintii tai
Rude/neamuri etc.
Intamplari haioase
etc. sunt multe

Ma intreb daca si in pat o sa stati asa laughing