| XXy a întrebat:

Sunt cu o fata de 3 zile, ne-am combinat etc etc, cred ca doar ne placem nu suntem indragostiti sa zic asa in fine, vreau sa o fac sa se indragosteasca de mine pentru ca vreau sa detin controlul in relatie si sa nu ma faca din vorbe. Ar fi o idee sa par indiferent ceva timp >:? Ea are 19 ani eu 17

5 răspunsuri:
| Visecolorate a răspuns:

De ce e musai sa deti controlul? Mi se pare o aberatie. Dupa parerea mea intr'o relatie ambii trebuie sa aiba dreptul la parere. Si nu numai.

| VodkaCoca a răspuns:

In primul rand ea poate e mai matura ca tine, daca zici ca are 19 ani.
Si in plus nu te grabi dupa 3 zile, eu ca fata dupa cateva zile sa vad ca baiatul inceaarca sa ma controleze s-au sa detina el controlul in relatie ii dau papucii din start, nu trebuie sa faci tu pe cocosu intr-o relatie trebuie sa aveti amandoi controlul, femeia nu e un sclav sa detii tu controlul.
Asteapta sa treaca ceva timp si cand sic timp nu ma refer la o saptamana-2 ceva luni, ca dupa 3 zile inca nu se stie daca e o aventura daca e ceva trecator s-au o alta experienta s-au o relatie serioasa, lasa timpul sa vorbeasca. Nu poti sa fii indiferent cu o fata dupa 3 zile pentru ca poate pe ea in momentul asta o doare fix in cot de tine, poartate frumos cu ea alint-o etc, nu te pregati sa arunci cu banii pentru ea cum zice cineva pe aici ca dupa si-o i-a in cap, ai putea sa ii iei o floare momentan si atat!

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Indiferenţa e o porcărie.Mai ales dacă fata nu este destul de ataşată de tine atunci dacă o iei cu indiferenţa aşa de repede cu siguranţă nu numai că nu va funcţiona planul tău ca ea să se îndrăgostească de tine, ci mai mult ca sigur vei rămâne şi fără prietenă.
Aşa că, daca vrei să ajungă să tină la tine poartă'te cât mai frumos cu ea...garantez că un gentleman va fi mai apreciat decât un măgar happy

| denysame a răspuns:

Buna.pai tebuie so cuceresti prin ceva forbeste frumos cu ea si comportate la fel ea se va indragosti de tine...si partea cu anii...(din cate stiu eu) nu prea merge sa fie fata mai mare decat baiatul
Dar oricum succes!

| hannahmileyjustinbieber a răspuns:

Pai in primul rand sunt mai multe genuri de fete cum ar fi alea care le place ciocolata florile siprin asta ea isi da seama ca tu o placi fff mult dar daca vei continua cu buchete ciocolate e grav pentru ca apoi poate sa profite de banii u si apoi
TU=FALIT
sau mai este o varianta sa o intrebi ce simte daca nu te place inseamna ca e cazul sa te desparti de ea si stiu ca e soooooooperr naspa dar mai sunt fete in lume