Nu stiu tu ce intelegi prin bataie de joc,dar daca te referi la raspunsurile care nu te vor satisface.e grav. Trebuie sa privesti problema cu seriozitate si maturitate. Daca e tipul cochet,usuratic,glumet, neserios.nu ai sanse. Daca e o fata cuminte,cu gandul la invatatura, care-si respecta parintii si corpul, ai sanse sa va si casatoriti. O astfel de fata poata sa astepte ani de zile pana sa fie impreuna cu iubitul ei.Ea are de asteptat 3 ani de zile. Trei ani de zile pot fi foarte scurti sau dimpotriva, foarte lungi. Decat sa te intalnesti cu o fata zi de zi si dupa 2 luni sa nu mai aveti ce face sau ce vorbi impreuna, mai bine o data la 3-6 luni si sa traiti intens cateva zile. Bafta!
Hmmm daca zici ca te iubeste sigur ca te asteapta
doar daca nu te iubeste precum zice atunci nu te mai asteapta
Hmmmm daca o apuca nebuniile ii trece
Stiu ca nu e usor dragostea la distanta doar ca daca e iubire adevarata intre voi doi va apuca nebuniile impreuna
In dragoste nu este totul roz
lasa nu iti mai face atatea griji si te gandii numai la nebunii
si gelozii este normal sa fiti asa pentru ca sunteti unul departe de celalalt dar cand o sa fiti impreuna lucrurile se vor schimba
Stiu prin propria experienta si eu am fost intr-o relatie la distanta
Dar gelozia asta ma face sa ma simt super naspa.
Ma gandesc daca o apuca nebunelile, ca uita tot si din astea eu ce sa fac?
Am si eu o relatie de genu numa ca el e in Italia si avem aceeas varsta cu voi daca vrei sati mai zic unele chestii baga id'u simo_romantic_kissgirl