anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt cu o fata de 6 luni si i-am propus sa facem sex! Ea a acceptat si nu stiu cum sa incep cand o sa ma intalnesc cu ea! ce sa fac? eu am 15 ani iar ea e in clasa a 7abig grin

13 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Cai verzi pe pereti!
Baga-ti mintile in cap,lasa fata in pace, o nenorocesti!
Tu esti lipsit complet de experienta si ea e prea mica sa-si inceapa viata sexuala, o sa va vedem la stiri!

| Komododragosh a răspuns:

Mai bine aveti rabdare, nu va pripiti la ce nu stiti, este riscant. Informati-va bine amandoi si nu uita sa porti mereu protectie! Eu zic mai bine asteptati, lasati timpu sa treaca, aveti rabdare ca sunteti tineri amandoi, trebuie sa mai treaca timpu, sa se mai dezvolte corpul vostru. Nu are rost la varsta asta, asteptati si o sa vedeti, ca la o varsta mai mare va fi cu mult mai bine si frumos

| Yaguar a răspuns:

Sa iti fi fot pasa de ea atunci erai sa mai astepti.

| D0zzz a răspuns:

Stiu ca aveti tentatii, mai ales la varsta asta. Dar sunteti prea mici, mai ales ea. Ea abia se dezvolta, daca se dezvirgineaza la varsta asta va avea mult de suferit in viata, multe dureri si organismul de poate da de tot peste cap. Nu va grabiti de acum, aveti o viata intreaga sa faceti dragoste.

| oanaoana23 a răspuns:

Mai bine te-ai informa despre sexul la varste fragede si ai sa vezi ca nu e asa ok. oricum daca esti hotarat sa o faci protejati-va. da pentru ea e prea devreme, corpul nu este format, pot aparea diferite dereglari hormonale.nu sunt doctor, da ar trebui sa citesti pe internet despre asta

| drtractor a răspuns:

Oral big grin

| anat a răspuns:

Daca in fiecare dimineata te scoli cu penisul sculat asta nu inseamna c adamu esti pregatit pentru o face dragoste cu o fata.
sunteti mici, nu are rost sa faceti asta de pe acum, te-ai gindit daca ea ramine insarcinata ce faceti atunci.

| th3end a răspuns:

Voi credeti ca el o sa va asculte...Tot so f***a se gandeste. Daia numai poate el de asteptat laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In loc sa va vedeti de scoala, voi va ginditi la prostii.Va-ti gindit la ce riscuri va expuneti? Parintii vostri stiu ce planuiti?

| RetardedRacoons a răspuns:

Incepe cu capul.

| AlexxoDany a răspuns:

Copii idioti

| 5Dreams5Wish5Mh a răspuns:

Totusi cred ca e cam devreme. ar trebui sa mai asteptati

| deea133a a răspuns:

Eu zic...sa mai asteptati aveti o varsta fragila mai ales faata clasa 7...este micuta exista riscuri mari:*gandiiti'va la o posibila iubire psihiica nu si fizica:*sper ca ti'am fost de ajutor