| CrIsTyNeL072 a întrebat:

Sunt cu o fata de 7 luni de zile...si acum vreo saptamana a inceput alta fata sa se tina dupa mine,si nu stiu cum sa scap de ea(pana la urma am scapat), i-am raspuns de cateva ori la telefon ca ma suna dupa numere diferite, si a aflat iubita ca am vb cu ea ca m-am intalnit cu ea(i-a spus cineva care ii place de ea si vrea sa ne desparta)si nu stiu ce a fac ca sa ma creada. Imi dati un sfat? ce ar trebui sa fac? (dau funda ) :*

4 răspunsuri:
| Klepto a răspuns:

Prezinta-ti cazul, spune-i totul, chiar si cel mai mic detaliu(conteaza chiar si daca o musca s-a asezat pe fundul ei), fii sincer cu ea, altcumva nu poti fii, nu ai facut nimic gresit, nu trebuie sa ai niciun strumf pe constiinta.
Ea sa fie bucuroasa ca nu ai facut mai mult. Explica-i calm si fara retineri ce a fost si cum a fost, daca este asa de oarba si neincrezatoare in tine dupa asa de mult timp...
Tind sa cred ca sunt mai mult copilarisme si din tantar armasar. Daca era sa o lasi, o lasa-i dupa ce te intalneai cu ea. Data viitoare cand te suna fana ta, dai-o la telefon pe prietena ta si gata. Poate daca aude de la ea, o sa se calmeze, asta daca nu se calmeaza.
Daca nu crede adevarul...
Las-o sa se calmeze un timp, poate o sa-si dea seama ca greseste.
Se comporta ca si cum ai fi facut ceva, prea mult crede pe toata lumea si nu pe tine, care nu i-ai dat motive.
Daca incredere intr-o relatie nu este...
Sper sa-si revina iubita ta.

| Auslesse a răspuns:

Vorbeste cu ea, explica-i absolut tot ce s-a intamplat..si daca te iubeste cu adevarat, va intelege!happyBafta!

| celmaibunlaraspunsuri a răspuns:

Simplu,daca te iubeste, isi va da seama singura ca a gresit, iar daca nu, atunci inseamna ca nu a avut suficienta incredere in tine. FUNDAAA?

| Sfatuitorul2 a răspuns:

0742953456 si cere pentru Ghita. Stie el ce sa faca...sa ai niste parai pragatiti numa