Buna, eu cred ca fata aceasta nu te merita daca spune ca te iubeste tot mai putin; mai sunt atatea fete, iti dai seama ca poti sa fi cu o fata care sa te iubeasca cu adevarat...
Vb.serios cu ea, poate alt motiv are sau cine stie... daca iti spune ca vrea sa va despartiti si nu te mai iubeste, atunci mai bine las-o in pace ca asa mai mult suferi, gandeste-te ca sunt atatea fete si ai de unde alege.
Poate e confuza si ea sau nu stie ce simte si ce vrea, comunicati cat mai mult, sa iti explice ce e cu ea, mi se pare cam ciudat sa nu mai iubesti pe cineva pe care l-ai iubit asa tot mai putin, in loc sa te iubeasca pe zi ce trece tot mai mult, e tocmai invers! Dar nu te intrista si nu te lasa umilit, trebuie sa fi tare si sa treci peste, si...sa sti ca iubirea nu trece chiar asa repede, ori a avut alt motiv, ori nu prea te-a iubit deloc, ea stie.
Cred ca cel mai bine ar fi sa va despartiti. Daca tu ai conta macar putin pentru ea, incerca sa faca sa fie ca inainte. Dar in momentul in care ti-a spus ca incepe sa nu te mai iubeasca deja vrea sa o termine cu tine.Nu fii chiar atat de sigur ca nu exista altcineva.Nu te merita si nu e ea pentru tine.Incearca sa te resemnezi.Vei gasi o fata sa te iubeasca mult timp.Sincer iti doresc bafta.
Buna! niciodata sa nu fii sigur 100% in privinta asta.si cred ca a intervenit monotonia. dar daca ea vrea sa renunte asa usor nu te iubeste! nu merita sa lupti pentru o astfel de persoana! vorbeste cu ea si vezi ce se intampla sau ce isi doreste! apoi i ei o decizie.nu sta sa te milogesti de cineva care nu merita, nu ti irosi timpul de pomana.bafta.
Sa plictisit asa am patit-o si eu... inseamna ca esti previzibil. excito. pune mai multa pasiune in relatie... sarut-o pe gat mereu si ia sa vezi cum n-o sa mai scapi de ea. [ sau fa-o sa aiba un orgasm] si dupa aia chiar ca nu mai scapi de ea.
Poate din cauza ca a aparut monotonia in relatia voastra si de asta.
Vrei sa o pastrezi incearca sa fii mai spontan mai imprevizibil.
Poate tu te-ai schimbat...sau poate ea are probleme din cauza ta acasa...de ce nu o inviti undeva. un loc preferat de ambii s calm s sa discutati