Toate femeile sunt schimbatoare ...Si ti-a zis ca a mai fost cu un singur baiat pentru ca altfel nu isi putea scuza lipsa himenului. Iiti zic eu ca esti cel putin al 5 -lea din viata ei
Nu vreau sa te supar dar... daca a facut asa ceva chiar este c**va pentru ca o fata serioasa nu ar face asa ceva, chiar daca ea este retrasa si mai timida asta nu inseamna nimic si s-a dovedit prin ce a facut ce fel de persoana este, scuze daca te-a deranjat ce am zis, a fost doar o parere dar ar trebui sa te gandesti daca cu acest gen de fata doresti sa fi... daca se culca cu tine asa din prima necunoscandu-te lasa mult de dorit, cine stie cati au fost inaintea ta
Vad ca acest text il pui destul de des. Sau e o cacialma, sau il pui pana cineva va spune ca prietena ta e o sfanta. Daca povestea este adevarata inseamna ca tu esti dus cu pluta, dar ea tot o curva ramane.
Daca a facut-o cu tine de prima oara eu consider ca te place mult, nu ar trebui sa te ingrijoreze faptul acesta si sa-ti pui atatea intrebari mai bine te-ai gandi cum v-ati simtit impreuna daca a fost ok continuati, traiti toate clipele, fa-o sa se dezlantuie, provoaco, acordai sansa si ofera-i dragoste astfel va deveni alta. Dragostea schimba omul in bine dar si in rau daca il ranesti