| ramires10 a întrebat:

Sunt cu o fata de o saptamana. ne cunoastem de mult timp, dar nu pot sa ma apropi de ea, sa o sarut, sa o imbratisez.Nu stiu de ce nu mi-sa mai intamplat.
CE se intampla funda? p. s ea vrea dar nu stiu ce mi-se intampla thinking

Răspuns Câştigător
| ღ♥•º°mariposa°º•♥ღ a răspuns:

Cred ca este o persoana deosebita, intre voi este ceva puternic nu doar o simpla atractie.Fiind baiat ar trebui sa iti faci curaj si sa te apropii tu de ea ...infrunta aceasta teama daca o pot numi asa, cu toate ca nu ti s-a mai intamplat, stii ca nu poti sa mai stai in situatia asta deci trebuie sa faci ceva.Mult succes!

3 răspunsuri:
| ellalove a răspuns:

Hmm. poate ca aceasta fata iti reaminteste de vreo fosta la care ai tinut mult si te-a dezamagit si acum iti este frica sa nu patesti acelasi lucru.sau poate pentru ca nu iti place asa de mult de iubita ta. sau uneori se mai intampla sa mai avem momente din aceste cand suntem stresati de ceva sau suntem tulburati iar mintea ne controleaza cu totul.cand noi ar trebui sa o controlam pe ea.Si ca sa rezolvi aceasta problema vorbeste cu prietena ta si spune-i ce se intampla si gasiti amn2 o rezolvare.doar lasate dus de val:*

| escroaca a răspuns:

Poate tii la altcineva straight face

| ღ♥•º°mariposa°º•♥ღ a răspuns:

Multumesc pentru apreciere.Numai bine!