| UniqueThug a întrebat:

Sunt cu o fata de vreo 3 luni, ea a fost mai tot timpul plecata din oras, la tara, ca are mai multi prieteni pe acolo, acum pe timp de vacanta si eu as fi putut pleca la mare, dar am ramas pentru ea, dar nu i-am spus lucrul asta, iar ea acum e plecata si nu prea imi da multa atentie, a vazut ca o caut eu si poate din cauza asta nu prea o intereseaza. Ce-i de facut?!

Răspuns Câştigător
| blue-star a răspuns:

Salut! Mai bine spune-i de ce ai ramas. E mai bine. Fa tu primul pas si arata-i ca iti pasa de ea, spunandu-i adevarul.
Intreab-o ce are de cand sa faca cu relatia voastra.
Spune-i ca tu ti la ea si ca de asta ai ramas si apoi intreab-o ce simte ea pentru tine.
Spune-i ca tu ai facut ceva cat-decat pentru voi doi si ca ar fi bine sa faca si ea ceva pentru relatia voastra, sa arate ca-i pasa.
Eu nu vad de ce mai vreti sa mentineti relatia, daca numai ti eiti pasa de asta.
Intr-o relatie e nevoie de doi, iar ea nu prea intelege asta.
Spune-i ca tu vrei sa-ti petreci mai mult timp cu ea, sa o alinti, sa stii ce probleme are, sa ii poti fi aproape atunci cand are nevoie de tine.
Ori daca ea e plecata mereu, cand va intalniti si voi sa mergeti la un suc sau la o inghetata, sa va plimbati sau, ma rog, cum va petreceti voi timpul impreuna daca va vedeti din hasti-in-pasti.Asta e parerea mea, iar daca vrei sa ti cont de ea bine, daca nu mai asteapta si alte sfaturi.
Take care!

0 răspunsuri: