| pelu a întrebat:

Sunt cu o fata nu de mult timp. Dar azi am tot vb multe cu ea printre care si problema ca dupa bac (in vacanta de vara) ea pleaca in malta la mama ei. Ce sa fac sa raman cu ea thinking sa nu raman? ce sa fac.sunt foarte confuz. ne intelegem prea bine thinking daca ea pleaca si eu ajung so iubesc ce fac?thinking Help me cu un sfat! Eu stiu ce vreau sa fac vreau sa vad daca gandeste cineva asemanator cu mine sa stiu ce si cum thinking ma las la mana voastra. Multumesc Anticipat! :*

Răspuns Câştigător
| Hombre a răspuns:

Daca erai topit dupa ea nu mai intrebai pe nimeni, dar asa ...hai sa vedem si noi ce mai zice lumea. Sper ca atunci cand vei vrea sa te casatoresti nu ve intreba forumul...vai vai vai

9 răspunsuri:
| Emeraude a răspuns:

Tu stii ce-i cel mai bine pentru tine! Daca tii la fata respectiva intr-atat de mult incat consideri ca poti face sacrificiul de a o astepta (pentru ca dragostea implica pe langa multe altele si SACRIFICII din partea ambilor parteneri), de ce sa nu continui relatia? Ar trebui sa-i respecti decizia, e normal sa vrea sa petreaca timp si cu mama ei, nu? Sunt confuza in privinta unui singur lucru: pleaca definitiv, sau doar pentru o perioada de timp?
Daca e vorba de prima varianta, atunci se multiplica impedimentele, o relatie la distanta e greu de mentinut, ochii care nu se vad se uita.Trebuie sa fiti peste masura de indragostiti unul de altul si sa aveti asteptari mari de la voi ca sa reusiti s-o duceti la capat, altfel nu vad cum ati putea continua sa tineti unul la altul doar prin intermediul pozelor, telefoanelor, mesajelor, fara sa va priviti in ochi, in acelasi timp. Dar daca va vedeti constant, tu mergi la ea, ea vine in vizita pe la tine, cred ca puteti depasi situatia...
In concluzie, pot spune si da, si nu.
Decizia tot tu o iei! Sper sa fie insa una corecta, atat pentru ea, cat si pentru tine! Succes si gandire limpede!

| Barajag a răspuns:

Daca si ea simte ceea ce simti si tu pentru ea, ar fi pacat sa rupeti legatura, o vacanta doar nu o fi foc, insa va trebui sa aveti incredere unul in celalalt si sa asteptati amandoi clipa regasirii.Bafta!

| madutza_ubytzik a răspuns:

Buna! Daca intr-adevar tii la ea ar trebui sa ramai cu ea in ciuda faptului ca ea va pleca in vacanta de vara la mama ei in strainatate! Daca intr-adevar ajungi sa o iubesti cred ca o poti astepta(asta daca mai revine inapoi) chiar daca o sa plangi cateva saptamani dupa ea o sa te obisnuiesti cu ideea si o sa mai vorbiti la telefon si ai sa vezi ca o sa ti se mai aline dorul de ea! In cazul in care ea nu se va mai intoarce in tara incearca sa o convingi sa te ia si pe tine acolo, sa iti gasesti un loc de munca, sa te stabilesti pentru un timp acolo si asa o sa iti petreci mai mult timp cu ea! Poate daca va iubiti mult si considerati ca este cazul puteti sa va intemeiati o familie acolo, sa va cununati dar asta numai daca este cazul, bineinteles! Sper ca te-am ajutat! Dar tine minte: fa doar ce iti dicteaza sufletul, e cel mai bine asa! ByE ByE

| elamit a răspuns:

Daca o iubesti du-te si tu cu ea. ochii care nu se vad se uita.

| marpey16 a răspuns:

O placi. Voi trebuie sa rezolvati asta impreuna. Ea va fi majora nu? Tu la fel. Puteti hotari liber. Iar daca voi chiar tineti cu adevarat unul la altul veti putea rezista chiar si unei relatii la distanta pentru cat timp va fi nevoie. Daca sunteti facuti unul pentru altul ea se va intoarce... Poate nu crezi, dar eu cred ca orice se va intampla va fi mana destinului. Daca ea e perechea ta, vei face ceva si vei fi cu ea. Pentru ca orice lucru se intampla cu un scop. Chiar si faptul ca ai scris pe site-ul asta. Gandeste-te.
Vei face exact ceea ce trebuie. Pupici, Marp :*

| ♥•♂♀♪¶§↑↓→←∟↔▲▼♣♠ a răspuns:

Daca chiar tii la ea ar trebui sa o iubesti in continuare si sa nu te desparti de ea
ei ii pare rau ca trebuie sa plece?thinking
ea te iubeste la fel cum o iubesti si tu?
ai scris acolo ca va intelegeti prea binewinking ok
va intelegeti poate
dar si ea te iubeste foarte mult?
merita iubirea ta?

uite sfatul meu :
Daca tu o iubesti cu adevarat va trebui sa ramai cu ea si sa o iubesti in continuare
trebuie sa astepti pana ce va veni ea inapoi
dar ai grija sa nu te lase nici cu ochii in soare

Succes!

pa :*

| Katiee^^ a răspuns:

Depinde doar de tine. Daca tu crezi ca relatia voastra la fi la fel si la o distanta destul de mare [ puteti sa vorbiti la telefon, pe messenger, etc. ], eu spun sa ramai cu ea. Mai ales daca este o fata speciala, la care ti happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te cu ea! Daca nu depinde de tine daca ai incredere de ea happywinking

| andreeamincucarmen a răspuns:

Da ai putea sa ramai cu ea si sa o iubesti in continuare iar cand se intoarce ramaneti in preuna. PEUL si eu a avut probleme dinacestea si asa am facut si a mers