| iubeschusky a întrebat:

Sunt cu pr meu de 8 luni si ma inteleg super bine cu el eu fac 16 iar ell 18 si i-am cunoscut familia ne iubim foarte mult in ciuda certurilor noastre si as vrea sa imi incep viata sexuala cu el dar mi-e frica. de ce nu stiu oare de parinti dar nu au cum sa afle dar as vrea sa incep viata sex cu el si sunt hotarata ce sfat mi-ati putea da? si cand sunt cu el afr se poarta frumos cu mine ma pupa ma ia in brate ne plimbam si face asa si cand suntem cu prietenii lui iar cand vine virba de dragoste el e mai tandru cu mine ma pupa mai mult si nu cred ca e cu mine numai pentru sex deoarece i-am cunoscut familia si am fost impreuna in excursii si alte chestii dar dc se intampla asta? eu as vrea sa fac pasul asta

Răspuns Câştigător
| SimonaAdina a răspuns:

Poti sa ma votezi cu stupid cat vrei, dar tot am sa iti spun parerea mea.NU face acest lucru pentru ca iti va parea rau.CREDEMA stiu ce vorbesc! Acum te intelegi bine cu el dar nu sti niciodata ce sa te astepti de la viata.Crezi ca in acele 8 luni la-i cunoscut chiar atat de bine incat sa ii daruiesti lui tot ce ai tu mai de pret? Gandeste-te au fost alte cupluri care au stat impreuna multi ani si s-au despartit pentru ca siau dat seama ca de fapt nu se potrivesc.Iar tu in cele 8 luni crezi ca poti sa stii ce este in capul lui.Si eu am fost cu fostul meu prieten 10 luni,eu il cunosteam dinainte cu patru ani,dar am fost iubita lui doar pentru zece luni,si acum imi pare rau ca am avut atata incredere in el, si eu i-am cunoscut familia, si ma intelegeam bine cu ei.Si eu am vrut sa imi incep viata sexula cu el pentru ca l-am iubit si inca il mai iubesc foarte mult,dar mi-a dovedit de fapt ca nu ma iubeste,m-a dezamagit atunci cand imi era lumea mai draga,se purta foarte frumos cu mine si imi spunea mereu ca ma iubeste, plangea de multe ori in fata mea si imi spunea sa nu il parasesc niciodata fiindca nu poate traii fara mine, dar toate astea au fost minciuni.Nu vreau sa interpretezi gresit cea ce iti spun dar gandestet-te bine inainte sa faci acest pas care este foarte important.Tu acum nu iti dai seama dar pe viitor o sa realizezi ca ai facut o greseala enorma daca ai sa te daruiesti lui.Nu stiu daca te iubeste sincer, poate baiatul chiar te iubeste nu stiu ce este in mintea lui.Dar gandeste-te chiar daca te iubeste poate apare ceva intre voi, si va despartiti si o sa iti pare rau ca ti-ai inceput viata sexuala atat de repede si mai ales cu el.Eu nu mi-am inceput viata sexuala cu fostul meu prieten dar,imi pare rau ca am avut incredere in el,si acum el se amuza cu prietenii lui pentru acest fapt,si eu am vrut sa ma culc cu el, dar mi-am dat seama ca nu merita, si ii multumesc la Dumnezeu ca nu am facut-o.Acum gandeste-te bine la ce ti-am spus,ai gija sa nu iti para rau dupa ce vei face acest pas, pentru ca nu vei mai putea da inapoi. POti sa ma votezi cu stupid cat vrei tu, dar ai sa vezi ca ai sa-mi dai dreptate.
Si inca ceva imi pare rau pentru greseliile gramaticale pe care le-am facut.

8 răspunsuri:
| RedAppLe a răspuns:

Sari mai pe elwinking Iti spun eu ca nu te va refuza.Bine asta depinde si de el. Daca e baiat "cuminte" ar prefera poate sa discutati mai intai si apoi sa treceti la actiunewinking.Dar daca e "bad boy" nu o sa te opreasca atunci cand sari pe elwinking. Peacetongue

| mgtow a răspuns:

Mai rabda 2 ani ca acum sa incepi viata sexuala nu e bine, mai lasa organul genital sa se dezvolte.

| Rafael_3371 a răspuns:

Daca ai peste 18 ani e ok sa o incepi cu el. Incearca sa te convingi sa nu iti mai fie frica si vorbeste cu iubitul tau daca e de acord sa faceti sex acum sau sa mai asteptati o vreme. Daca e tandru cu tine si in pat o sa fie tandru cu tine si asta e bine. Daca nu a mai facut sex icercati sa va documentati impreuna sau incearca tu singura sa te documentezi. Cauta pe google ca sigur gaseti

| shtephie a răspuns:

Asculta-l pe Icemanwinking

| sweetyaliii a răspuns:

Parerea mea thinking Nu exista varsta la care sa iti incepi viata sexuala si eu sunt in aceeasi situatie ca tinehee hee dar sunt mai mica si eu personal nu ma grabesc. Dar in cazul tau, daca tu chiar simti ca el este "barbatuL" vietii tale happy si esti hotarata ca esti pregatita pentru asta ar trebui sa il iei frumos deoparte si sa discuti cu el despre asta si o sa vezi ca o sa fie binetongue Si probabil ca vrea si el...sau poate vrea sa mai astepti poate crede ca esti prea mica mie mi se pare ok vasrta de 16-17 ani tongue In orice caz mult succes! tongue Nu uita vorbeste cu el despre asta si afla parerea lui. :*

| Julia89 a răspuns:

Dragutza eu cu prietenu meau aveam 6 luni de cand erma impreuna si am facut-o cu el,nu regeret deoarece ma iubeste si il iubesc,m-am si casatorit cu el, bine poate nu o sa mergi asa departe, dar daca iti place de el nu vad de ce sa nu o faci.ai incerdere il el. numai bine

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cu parintii tai trebuie sa discuti inainte si sa le spui ce decizie ati luat. Ei trebuie sa fie de acord si sa se angajeze ca te duc la ginecolog regulat (in prima luna de la inceperea vietii sexuale si apoi la fiecare 6 luni), ca iti platesc investigatiile si tratamentele ginecologice si ca nu depun plangere impotriva partenerului tau (la prima consultatie ginecologul este obligat sa anunte procuratura fiindca esti minora).