Unul din motive este acela ca a slabit. Altul ar putea fi ca si-a inceput viata sexual; a inainte de 18 ani, ceea ce duce la o agresare a vaginului si colului, iar muschii vaginali cedeaza din cauza asta destul de repede, asa incat se produce largirea vaginului cu multi ani inainte de normal.
Daca esti cu prietena ta de un an si intretineti relatii sexuale regulate, ma mir ca doar in ultima luna a devenit mai larg. Iti recomand sa te abtii daca nu vrei sa il ma ilargesti, altfel, nu mai comenta, pentru ca din cauza ta a devenit asa larg. Vai vai, baietii astia, mereu gelosi!
Tu ești prost? Dacă ți-a zis că n-a mai avut alți parteneri, înseamnă că ai întrebat-o tot felul de prostii. Cum să zici că e larg când tu **** la ea?
Ce stupid esti. in cazul in care nu stiai dupa un act sexual vaginul isi revine la forma initiala, asa ca oricat ai mirosi-o tu ca a calcat stramb nu ai cum demonstra asta, nici doctorii nu pot, d`apoi tu. ca doar nu dai la copca imediat dupa altul, sigur trece o perioada de timp.
ce urat din partea ta sa-i spui"fata! dar parca esti mai larga". URAT! poate ai mai intrat tu la apa.
Exista 2 cazuri doar :
1. Poate i sa dezvoltat
2.A avut relatii sexuale cu altii
Nu te gtandii doar la posibilitatea sa fii avut relatii sexuale cu altii. exista posibilitatea sa i se fii dezvoltat in asa fel incat tie acum ti se pare mai larg.
Se largeste daca faceti sex des sau daca ea se masturbeaza. daca a zis ca nu o face cu altii ins ca asa e.
Numai sexologi pe aici. sa-ti explic cum sta treaba. daca o femeie "s-a largit" asta nu inseamna ca se culca cu mai multi barbati. vaginul in timpul sexului se dilata ca sa permita penetrarea dupa care isi revine la normal datarita unor muschi. la unele femei insa muschii vaginali se slabesc si devine mai larga. si din fericire exista o solutie foarte simpla care face minuni. am gasit-o acum cativa ani fara sa vreau pe net si desii nu aveam nevoie am zis s-o incerc. este vorba depre niste exercitii care iti intaresc muschiul din zona vaginala. dupa ce faci exercitile o perioada deja apare o schimbare. vei detine controlul asupra muschiului incat atunci cand il vei contracta vaginul tau va strange penisul destul de tare. cu cat mai multe exercitii cu atat mai tare il vei putea strange iar placerea lui va fi enorma. exercile se numesc kegel iar mai multe detalii despre cum se fac gasiti pe google. nu trebuie sa fi larga ca sa face aceste exercitii eu le-am facut doar ca sa-mi innebunesc iubitul
1. Cati ani are daca are pana in 22 aici e dilema ca nu stiu ce sa ma exprim, dar daca are sub 22 de ani se mai dezvoltat : atentie organele femeiesti (vagin, mameloane) de la 8-22 ani se dezvolta!
Am avut relatii sexuale foarte dese, in multe pozitii diferite. Ar putea fi acesta un motiv? Cum adica s-a dezvoltat? Daca vaginul se muleaza dupa forma penisului, nu ar fi trebuit sa simt ca e mai larga acum mai mult timp? De ce doar in ultima luna?
Cati ani are?
16
Am avut foarte multe contacte sexuale in foarte multe pozitii. Ar putea fi asta motivul? Ea a suferit de 3 ori de candidoza. Cum adica s-a dezvoltat? Vaginul se muleaza pe forma penisului, deci nu ar fi trebuit sa simt aceasta largire acum mai mult timp? Am simtit doar in ultima luna.
Am luat o pauza de 0 saptamana si mi se pare mai rau ca inainte. Ea este acum imediat dupa ciclul menstrual.