Frate increderea se castiga in timp indiferent ce varsta ai avea...4 luni jumatate nu stiu ce sa zic mai asteapta pana o sa faceti 6-8 luni si apoi incearca din nou si o sa vezi ca nu o sa te mai respinga asa cum o face.are nevoie doar de timp sa se gandeasca sa te cunoasca sa vada ca nu esti pervers si ai sa vezi ca pana la urma ea o sa te indemne la asa ceva.
Cred ca mai e nevoie de timp pana sa ajungeti sa va cunoasteti perfect si ea sa te lase sa o atingi.
Explicai ca doar vrei sa o atingi tandru nu faci asta pentru ca esti pervers.
Nu o mai atinge in zonele alea. E normal sa tina garda sus. Of. Toate la timpul lor.
Pai ce sa zic daca nu te poti abtine zii ca nu te poti controla ca o iubesti atat de mult incat nu sti ce sa iii mai zici si de aia o pipai sau despartete de ea si nu cred ca vrei. DECI ai 3 variante 1 te opresti 2 o flatezi cu vorbe sau 3 te desparti ( nu cred ca vrei )
Mai asteapta un pic mai cu pipaielile astea, abia aveti 4 luni. Chiar daca o faci, fii mai discret, si fa asta mai rar
A trecut prea putin timp pentru asta (asa crede ea). Daca o sa vreti sa faceti sex niciodata nu o sa accepte, dar daca te vede ca nu esto obsedat de asta va vrea.Nu incerca altceva pentru ca se va desparti de tine.
Ei ii este frica ca daca o ve-ti face,ea poate avea de suferit, si de cat sa se riste, mai bine te respinge. dar ce este mai usor de facut este sa mai astepti putin timp si sa o faci sa se simta in siguranta cu tine, astfel, va avea mult mai multa incredere in tine si nu te va mai respinge. asta este acum pentru ca are impresia ca esti obsedat...si ar fi bine sa renunti la gandurile astea pana ii trece