| 12manuq a întrebat:

Sunt cu prietena mea de aproape 3 luni,ea are 19, eu 20. A mai venit pe la mine acasa de cateva ori,dar nu am facut nimic, a stat doar 2-3 ore am vazut un film si cam atat.I-am propus ca in seara asta sa doarma la mine, si a fost de acord.Acum...noi nu am facut inca sex,si as vrea sa facem in seara asta,nu ii pot spune direct, s-ar supara pe mine...Cum sa ii dau de inteles ca vreau sa fac cu ea?

14 răspunsuri:
| shadow72 a răspuns:

Daca a spus sa vine la tine seara, cand esti singur ....acum ori e idioata ori se preface

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Prietene nici gand sa te umilesti in halul asta, in momentul in care e de acord sa doarma la tine implicit se asteapta sa faceti sex ca doar nu sunteti copii. vezi incearca daca raspunde la atingerile tale daca nu o inviti frumos la usa si o rogi sa plece.

| neutrino a răspuns:

Mare minune ca nu s-a suparat pana acum. Daca i-ai propus sa vina la tine sa doarma, atunci tine-te de cuvand si las-o sa doarma. Din curiozitate, unde esti student si in ce an? Cu plata?

| 12manuq explică (pentru neutrino):

laughing))) Ce relevanta are asta cu ce am intreabat? Sunt la politehnica, anul I

| neutrino a răspuns (pentru 12manuq):

La cu plata? Si unde anume?

| BizSinir a răspuns (pentru 12manuq):

Nu te-ai prins... e clar... rolling on the floor

| Emilian65 a răspuns:

Vorbiti de toate cele, mangaiati-va, excitati-va, si daca ea va simti nevoia sa o faceti iti va spunea ea daca da sau nu.

| Ibrahimovic a răspuns:

Asta vine de la sine. Nu trebuie sa fortezi, trebuie sa vrea si ea, cand e sa se intample, se intampla. Tu doar trebuie sa fii pregatit. laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sărutări, mângâieri... încerci sa o dezbraci ușor ușor... daca ea accepta, cu siguranță te va lăsa si îți va răspunde la aceste lucruri.
Daca nu va fi de acord, îți va spune ca nu.

| DataSoft a răspuns:

Pai eu zic ca i-ai cam dat de inteles pe moment ce ai invitato la tine sa dormiti impreuna.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru DataSoft):

Numai ca fata e proasta si "nu isi da seama"

| Honeyyy a răspuns:

Daca o sa ii spui ca vrei sa faceti ....sex, macar adreseaza-i-te cu "dragoste" si nu "sex" happy. suna mai frumoswinking

| Maria_Elena_Chirca_1991 a răspuns:

Vrea sa doarma la tine, vrea sa faca dragoste cu tine. Si nu cred ca e virgina, asa ca nu te speria, va sti ea ce sa faca, doar fii atent la semnalele ei.

| cosminbynf a răspuns:

Te apropi de ea cand stati pe canapea si ii pui mana pe picior pe partea interioara si o sa isi dea seama, o saruti, dar sa nu fie prea aproape de ...sa nu te trezest cu o palma.