E mult prea devreme. Mai asteapta cel putin 6 luni si abia apoi incearca sa discuti cu ea. La 3 saptamani nu o iubesti, nu o cunosti, ea nu are incredere in tine, nu aveti stabilita nici o intimitate.
Ii spui pe sleau, in cel mai rau caz te va refuza. Daca tine latine dar nu vrea inca, iti va spune ca nu este pregatita si atunci trebuie sa o intelegi. In varianta optima, ea vrea acelasi lucru de vreo trei saptamani, dar ii e frica sa nu o consideri o usuratica.
Eu cred ca nu trebuie sa-i spui.astavine de la sine...in momentul in care ii spui...va crede ca asta e singurul tau scop...
Din moment ce pui intrebarea asta... pot sa-mi dau seama ca ai 16-17 ani si probabil tipa la fel. Parerea mea este ca pentru o fata este putin cam repede dupa 3 saptamani. Daca are peste 25 de ani poate nu e. cel mai simplu ar fi sa-i spui direct, daca o iubesti ii zici: te iubesc mult si vreau sa fac dragoste cu tine... daca o placi/tii la ea: tin la tine mult si vreau sa fii a mea... in nici un caz: vreau sa fac sex cu tine dar sa stii ca nu te folosesc) Daca doar asta vrei de la ea... eu zic sa ii dai de inteles, sa nu-si faca sperante fata... n-ar fi corect sa-i frangi inima la un moment dat. Dar cine stie poate vrea si ea acelasi lucru si atunci e bine pentru amandoi
Buna,
Nu stiu care este varsta ta si a prietenei tale. Cred ca inca sunteti la varsta adolescentei, la varsta intrebarilor.
Ar trebui sa o intrebi si pe ea, daca ii place de tine si daca ar dori sa faca sex. Dar, in primul rand, daca sunteti amandoi adolescenti, stati de vorba cu parintii in legatura cu aspectele legate de viata sexuala, sau cu medicii de familie, sau cu nasii de botez, sau cu persoanele in care aveti totala incredere si stiti ca merita aceasta incredere.
Sfatul meu este sa nu incepeti viata sexuala pana cand nu sunteti destul de pregatiti d. p. d. v. psihic. Daca faceti acest lucru inainte, veti suferi amandoi, nu acum, mai tarziu... suferinta care nu se va sterge cu nimic, nici chiar cu cea mai frumoasa si adevarata iubire; veti avea sechele psihice toata viata...
Deci, incepeti viata sexuala in cunostinta de cauza, cunoscand absolut toate aspectele fizice, etice, morale, psihice si toate consecintele ce decurg in urma unui act sexual: graviditate, boli cu transmisie sexuala, etc., acestea aparand chiar daca se foloseste prezervativul (mama mea a ramas insarcinata cu mine utilizand prezervativ cumparat cu 10 minute inainte de la o farmacie, de asemenea, cunosc multe doamne si domnisoare care au contactat boli venerice chiar daca au utilizat prezervativ, sau au ramas insarcinate la varste de 15, 16 ani).
Mult succes si voi sunteti cei care decideti pana la urma!
Bună.
De ce atâta grabă? Vine sfârșitul erei noastre cumva?
O relație nu se bazează obligatoriu pe sex.
Acest lucru trebuie să vină de la sine, nu să-l ceri.
Baza relație este construită din încredere, respect reciproc, sinceritate, blândețe, înțelegere.
Dacă vrei așa repede sigur se interpretează ca: folosință.
Lasă timpul să aleagă momentul, el este cel mai potrivit în astfel de situații.
Cu pași mici și siguri câștigi „teren„.
Succes.
Pa, pa.
Daniela si Legiuitoarea, ti-au raspuns cum ti-ar raspunde profa' sau diriga... pe care nu o sa le intrebi niciodata, tocmai de teama sa nu primesti asemenea raspunsuri.
Regis iti spune si el ca poti fi mirlan, ca oricum n-o sa te impuste, da' ai cele mai multe sanse sa te refuze. Tu de fapt vrei sa faci sex cu fata si nu stii cum sa i-o spui ca te temi de un refuz.
Amberjuly ti-a raspuns cel mai clar si la obiect, da' cum nu toti sint "iscusiti la vorba" (ca in cazul tau, ca altfel nu intrebai), poti simplu sa nu spui nimic. Daca esti emotiv, sigur n-o sa-ti gasesti cuvintele si o sa te mai si bilbii, asa ca mai bine nu vorbesti. Incearca sa te apropii de ea, incet. Da dovada de tact si de tandrete, ii dai usor parul intr-o parte, o mingii si o saruti. Si vezi ce reactie are. Daca nu vrea, te face ea sa intelegi. sa-ti mai spun? cred ca te-ai prins.
Ma sti cum ii... in ziua de azi toti baieti vor doar sa f**a ( asa zic fetele )... ar fi bine sa te astepti l aun refuz daca va cunoasteti numa de 3 saptamani... mie mi-a luat mult chiar fffff mult... depinde de genu de fata... daca ii si ea virgina ai mult si bine de asteptat daca nu mai ii ai sanse mai mari... dar numai dupa 3 saptamai cam greu
anonim_4396 întreabă:
linarkfts întreabă: