| gaby03 a întrebat:

Sunt cu prietenul de 2 ani. Primul an a trecut cu infidelitati din partea amandurora.Eu in timpul ala am fost cun tip care ma potriveam dar il iubeam mai mult pe actual. Dupa primul an neam iubit de atunci neam apropiat extrem de mult.De atunci el a devenit extrem de gelos si posesiv ma suna pe fix sa ma verifice ba chiar ma loveste cand vreau sa inchei relatia mea cu el sau intra peste mine in casa si nu ma lasa pana nu ne impacam. A fost o perioada cand am crezut ca sunt gravida dar sa adeverit ca nu. El atunci m-a pus sa fac teste de sarcina ca era foarte speriat.De atunci folosim prezervative dar de multe ori imi zice ca nu cumva folosesc ca imi e mie sa nu aibe ceva, plus ca eu nu simt ca vreau sa ma iubesc cu el atunci cand vrea el.Cand ma iubeste o face tandru chiar daca eu nu-mi doresc pe moment dar imi vine dorinta pe parcurs. El nare parinti dar nu are probleme cu banii.Ma ajuta mereu cu tot ce poate imi ia cadouri si aur chiar dar imi si arunca asta in fata uneori dar si eu la randul meu ii iau.Se supara cand nu-i gatesc seara cand vine sa ma vada.Acum am inceput sa vorbesc cu ex-ul el zice sa incep o relatie cu el dar nu as putea sal las pe actual din multe motive mentionez ca eu mai stau cu o ruda si de aceea am nevoie de actual sa ma descurc imi continui studiile asa si el.Chiar nu stiu ce as putea sa fac.Sau ce ar fi mai bine pentru mine.Pt ex simt o atractie insa nu iubire...Actualul e un cavaler ma scoate in oras ma ajuta mult doar daca n-ar mai fi asa posesiv, gelos.Prieteniile care le aveam nici nu se mai pune problema normal ca m-am izolat si numai exista.Sunt parti bune in relatia asta dar si parti rele.Mentionez ca nu duc lipsa de bani doar ca, cu actualul o duc si mai bine. Sfaturi? ce sa fac? va rog nu-mi ziceti lasa-l sau raspunsuri gen daca nu va argumentati. A mai fost cineva in situatia mea?

1 răspuns:
| Johnny_3797 a răspuns:

Raspunsul este simplu.Fii cu acel care il iubesti. Daca nu simti nimic doar atracite pentru ex.atunci nu merita sa-l la-si pe acel care il iubesti adica actualul.Cel mai bine sa faci ca sa vorbesti odata serios cu el sa spui ce iti place ce nu-ti place, ca nu trebuie sa fie gelos si tot asa ca il iubesti mult si tii foarte mult la tine si ca doresti ca sa fie inceredere intre voi.Asa ca gandeste-te sper ca te-am ajutat Succese