Nu cred ca este o problema faptul ca a schimbat avatarul, uneori vrei sa iti schimbi imaginea doar pentru diversitatea sau de plictiseala. Da-i pace! nu spulbera relatia care o aveti de mai bine de un an. Daca nu tinea la tine nu te tinea aproape atata timp. Bucura-te de iubirea lui, iar daca consireri ca ceva nu e asa cum trebuie vorbeste cu el.
De multe ori cand se intampla asa este pentru ca "altcineva" nu trebuie sa te vada si pe tine!
@alexdop21 Atunci de ce petrem asa de mult timp impreuna, dc imi spune ca ma iubesti si imi si dovedeste asta... uneori nu il mai inteleg
Dap imi dadea sms back...cand nu suntem impreuna parca a inceput sa nu mai fie ca la inceput... iar cand suntem impreuna, lumea e a noastra :X nu stiu ce sa mai cred
Si mie mi s-a intamplat cu prietenu meu ca isi schimba avataru.Credeam ca poate vrea sa vb cu vreo fata sau cineti la c ma gandeam.
Pei vorbeste cu el, doar asa te poti lamuri daca s-a plictisit sau nu de tine.
bafta:*
Eu cred ca relatia voastra a avansat si este la un stadiu in care lucrurile astea sunt mai putin importante, nici eu nu mai pun poza cu iubitul meu la avatar si rar ii raspund la mesajele de noapte buna dar asta nu inseamna ca-l iubesc mai putin sau ca m-am plictisit de el ci pur si simplu m-am plictisit de copilarii. Iar daca in comportamentul lui fata de tine nu au aparut schimbari serioase nu inteleg de ce iti faci griji, si daca pe viitor mai ai astfel de nedumeriri vorbeste cu el prima data, asa te scutesti de o mie de ganduri negre si te si lamuresti, nu uita ca intr-o relatie comunicarea e pe primul loc!
Eu cred ca se simte sufocat! Am trecut si eu prin aceiasi chestie cu al meu! Mie sincer faza cu messu cu avatarele e o tampenie! Cand iubesti pe cineva nu trebuie neaparat sa aveti poze la avatar unul cu celalt! Sunt multe alte modalitati prin care iti poate demonstra ca te iubeste! Eu te sfatuiesc sa ii dai mai multa libertate! Asa sunt baietii cand vine vb de o relatie serioasa, unii se simt sufocati! Nu te asteptam totul sa fie "numai lapte si miere" cum era la inceput! Cu trecere timpului omul se mai schimba! Da asta nu inseamna ca nu te mai iubeste! Lasal in pace si nu te mai consuma si nu-ti mai face ganduri "necurate". Fiindca tot ce ai sa faci e sa-l indepartezi! Incearca sa fi mai indiferenta cu el, nul mai cocolosi! Ai grija