| Sara2 a întrebat:

Sunt cu prietenul meu de 1 an si 6 luni, pana acum era innebunit ma suna de 100 ori pe zi, ieseam in fiecare seara, sau venea la mine, iar de vreo 5 zile, este foarte indiferent, ma suna de abia odata pe zi, nu ne mai vedem ca inainte, azi nu a dat nici un semn, i-am dat eu mesaj si nu a raspuns, ce se poate intampla cu el? el de regula imi raspundea la mesaje imediat intr-o secunda
p. s. el are 31 ani

5 răspunsuri:
| aida123 a răspuns:

Tu ai doar 18 ani? Mai bine lasa-l si gasesteti pe cineva de varsta ta cu care sa te intelegi mult mai bine....Este o diferenta de varsta destul de mare si probabil asta este problema. Ti-am citit cateva din intrebarile trecute si in una din ele spuneai ca el bea destul de mult. Ai grija poate o sa te mai si loveasca in acele momente. Ai grija de tine! :*

| Adalutza a răspuns:

Eu am prieten de 4 ani, si sunt in aceeasi situatie, mai exact. in primii 2 ani sa zic, ma suna intruna ieseam in fiecare zi ne sarutam intruna, bla bla bla,, insa relatia s`a mai racit,, dar in timp si nici acum nu este indiferent doar ca au trecut acele dragalasenii de la inceput. se poate ca si la voi sa fie acelasi lucru, doar ca este ciudat ca totul s`a intamplat asa dintr`o data. da, este posibil si sa te insele, insa nu te arunca in a trage concluzii inainte de a vorbii, poate are alte probleme care nu`i dau pace sa fie el insusi. sfatul meu este sa vorbesti cu el, sa ii explici ce simtii tu, si din atitudinea lui o sa iti dai seama de restul. baftawinking. P. S daca aflii cA TE INSEALA ..lasa`l, pentru ca nu te meritawinking

| ﭿTroubledSoul a răspuns:

Acum ati intrat intr-o faza de obisnuinta, de monotonie, poate are ceva probleme personale sau familiale sau in cazul cel mai rau si-a gasit pe altcineva si se pregateste sa te paraseasca.Pana nu vorbesti cu el, nu prea poti face nimic.Bafta!

| SilentJoker a răspuns:

Eu zic ca te insala...

| ZambetulEiNuMinte a răspuns:

Tu cati ani ai? Poate ai zis ceva ce l-a deranjat sau s-a intamplat ceva cu el.Ar trebuii sa vorbesti cu el, mai ales ca e destul de mare, ar trebui sa iti explice ce s-a intamplat.Bafta.