Stiu ca il iubesti dar mai bine nu faci decat sa risti.Va vedea ca nu vrei poate va vrea sa va protejati.:*bafta
Pai daca chiar te iubeste si el ar putea sa faca un mik sacrificiu pentru tine si sa-si puna prezervativ.
Ca totusi e cam nasol sa incepi sa ei anticonceptionale de packu. bft.
Multumesc mult. va dati seama e vorba de 1 an si 7 luni. sa chinuit cu mine de 7 ori.
S-au inventat anticoncepţionalele. La vârsta ta ţi s-ar putea prescrie unele.
Şi uite-aşa împăcaţi şi capra şi varza .
Sa astepti pana se va maturiza suficient incat sa accepte prezervativul. La 19 ani te-ai astepta sa gandeasca mai matur, dar probabil are mari carente de educatie si de asta are probleme.
@ellssa, pilula nu se ia dupa fiecare contact. Pilula de a 2 a zi e contraceptiv de urgenta care se foloseste de maxim 2ori pe an la interval de 6luni.
Asa, lore, cum ar fi daca in fiecare luna ai sta cu un milion de ipoteze, intrebari si variabile in cap?
Sunt insarcinata? Pot ramane daca nu a ejaculat in mine? Daca ramasese ceva pe canal? Poate cumva am ramas. Ce ma fac? O sa ajungi sa te gandesti cum ar fi sa ai un copil si atunci incepi sa regreti ca ai facut-o. Vei zice 'ce naiba ma? n-am putut sa ma abtin?' Nu mai bine o faci linistita cu prezervativ si gata? Si plus ca daca vei fi stresata de ipotezele astea, ca doamne fereste poate ai ramas, iti va intarzia si menstruatia si va fi mai rau, mai rau te vei alarma. Fa ceva acum cat se mai poate. Vrei sa ai regrete de pe acum?
Fa un exercitiu de imaginatie: cum ai arata cu un copil la 18 ani.
Decizia o vei lua mai apoi.'
BAFTA
Logik ca nu as vrea copil. de fiecare data cand ii spun zice ca''ai incredere in mine, nu sunt un mos sa nu simt'' si nu prea ma alina vorbele lui. si iar il refuz. eu zic ca fac bine, poate la un moment dat o sa faca asta pentru mine.
@lore: Că nu accepţi coitus interruptus, da, faci foarte bine.
Dar despre anticoncepţionale cum ţi se pare ideea?
Anticonceptionale.Nu stiu ce sa zic, am auzit ca ingrasa, si iti dai seama trebuie sa le iau in fiecare zi la aceiasi ora presupun, si daca odata uit, sau poate le gaseste mama inaintea mea si crede'ma ca nu vreau sa stie. Ei sunt dinaia care au ramas ca pe timpuri ca o faci dupa 18 ani, si iti dai seama daca le gaseste ce ii spun?
Da' doar nu trebuie' să stai cu cutia la vedere. Şi-n plus, pe folie nu scrie nimic cu doar zilele săptămânii. Nu-ţi închipui că scrie "ANTIPLOZI" pe folie.
Şi, la urma urmei, dacă-i până-ntr-acolo, ce-ar prefera dragii tăi părinţi înapoiaţi mintal? Să le vii cu plod acasă sau să fii responsabilă şi să te protejezi?
În altă ordine de idei, asta cu "am auzi că îngraşă" este în mare parte fundamental falsă. Pe de altă parte, este esenţial ca anticoncepţionalele să le iei la recomandarea medicului!
Or... la vârsta ta poţi merge la medic şi fără mămicuţa de mână.
Faci cum vrei.
Salut.
Mutubal întreabă: