| geani_6822 a întrebat:

Sunt cu prietenul meu de 2 ani.am si avut inainte niste "tentative" de relatie serioasa dar eu fiind mai mica cu 5 ani pe atunci aveam 13 nu a mers. acum e foarte bine.inainte eu nu puteam sta fara sa il vad insa acum totul e altfel. inainte sa fiu cu el am fost cu cineva la care am tinut mult. acum insa nu stiu c simt pentru el. el ma iubeste foarte mult doar in 2 ani se acumuleaza ceva sentimente insa eu nu. mi dau seama daca e doar obisnuinta. mi-e greu sa ii spun ca il iubesc pentru ca nu stiu daca e asa. incerc sa nu ii arat c simt si el crede ca il iubesc insa nu stiu.

5 răspunsuri:
| StaceyG a răspuns:

Incearca sa il saruti si in acel moment gandeste-te la relatia vostra si vezi daca va fi placu. daca crezi ca nu il mai iubesti eu ccred ca cel mai bine ar fi ca sa cauti pe cineva mai de varsta ta pentru ca asta e la inceput stiu e frumos dar pe parcurs ajungi sa nu mai sti daca il iubesti sau nu

| justme97 a răspuns:

Si eu am aceeasi problema si intre mine si el e aceeasi dif de ani ca la tine
am ajuns la concluzia ca suntem prea diferiti poate din cauza varstei, avem moduri diferite de a vedea o situatie
cred ca cel mai bine ar fi ca noi sa cautam pe cineva mai de varsta noastra pentru ca asta e la inceput stiu e frumos dar pe parcurs ajungi sa nu mai sti daca il iubesti sau nu
sper ca te am ajutat succes:X

| geani_6822 explică:

Da ma simt foarte bine in prezenta lui uneori dar sunt mai retrasa si cateodata nu am chef d nimic, ma uit in alta parte cand vb sau il las sa vb si nu ii raspund. nu am facut sex pana acu ...asta e dovada cea mai clara ca ma iubeste si ma asteapta pentru ca simt ca nu sunt pregatita

| geani_6822 explică:

Acum am 18 ani el 23

| pattyNNa a răspuns:

Incearca sa il saruti si in acel moment gandeste-te la relatia vostra si vezi daca va fi placut. daca nu poti sa faaci sex si daca va fi placut sau va aparea o scanteie inseamna ca il iubesti. daca nu merge inseamna ca nu ti la el.