anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt cu prietenul meu de 2 ani si parintii mei nu inteleg ca simt nevoia sa dorm cu el. a dormit la mine de cateva ori, dar eu nu mai vreau sa vina el aici din cauza alor mei. de ce sunt asa neintelegatori? vrea un motiv bun pentru care sa nu ma fac a naibi si sa dorm la el fara sa ii anunt

13 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca cumva parintii te intretin, iti dau mancare, haine, acoperis, etc, ai obligatia morala sa-i rasplatesti cu respect si ascultare. Daca tu iti platesti singura mancarea, hainele si le dai pentru ei o suma echivalenta cu o chirie pe luna (in care sa nu intre consumurile tale), atunci poti face ce poftesti (adica ii poti doar anunta fara sa le ceri voie)

| CiocolataAlbaAerata a răspuns (pentru Brigaela):

De la un timp ai mei nu ma mai intretin. niciodata nu le-am cerut bani si daca am cerut o data la nu stiu cat timp e nesemnificativ

| Brigaela a răspuns (pentru CiocolataAlbaAerata):

Nu e vorba de bani de buzunar. E vorba de cumparat mancare, participat cu bani pentru utilitati, detergenti, etc, plus gazduire. Daca ceva din toate astea ti se ofera gratis, ai obligatia sa le respecti dorintele. Esti inca o copila, de-abia incepi sa te maturizezi, nu zic ca este rau sa ai viata sexuala, dar nu e nici prea frumos sa lipsesti noptile de acasa. Gandeste-te la cum se simt parintii tai precum si parintii partenerului tau. Nici partenerul tau n-ar trebui sa fie prea incantat de comportamentul tau foarte libertin.

| micutsa19 a răspuns:

Pai nu ne-ai zis ce varsta aveti, cum e el noi de unde sa stim ca parintii tai nu au dreptate? noi nu stim ce stiu ei despre el si probabil ei iti vor binele deci daca nu avem detalii cat de putine cum te putem ajuta?

| CiocolataAlbaAerata a răspuns (pentru micutsa19):

Pai eu am 19 si el 26. dar nu ar fi varsta problema. ai mei il plac, deci nu au nimic impotriva lui.

| neutrino a răspuns:

Casatoriti-va si rezolvati problema. Parintii au si ei mandria lor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da acum nu mult timp asa ceva nu era de conceput si cred ca inca e ceva absolut normal sa nu poti sa dormi cu prietenul tau in acelasi pat din moment ce nu sunteti casatoriti...
de ce ti-ai dori asta?

| costellodonatz a răspuns:

Pai daca ai mai putin de 16 ani inteleg de ce parintii tai iti interzic sa te babardesti... Eu zic sa te faci a naibii, nu a naibi, sa vezi atunci bucurie ce le-ai face. O seara placuta.

| Painkeeper a răspuns:

Draga NU TE ALARMA! este specific unui parinte sa faca asta! Vor doar sa te protejeze pentru ca ei cred ca acest pas este un pericol pentru tine. Si uneori se mai insala, dar au deseori dreptate. Ce ar fi sa le propui sa mergeti impreuna la un psiholog? El va gasi rezolvarea acestei probleme personale, plus adulti iau sfaturi de la experti.

| lovitddefulger a răspuns:

Ti-a permis taica tu sa doarma prietenu tau cu tine in pat,si el era in alta camera din acelasi apartament?
Si iti par neintelegatori?
Sau l-ai adus tu cand ei nu eram acasa,ma rog...Mie asa ceva imi pare lipsa de respect.
Sincer,imi pare aiurea situatia.
Adica si parintii tai sunt un cuplu,nu uita asta, si daca ar accepta sa doarma la tine, ce urmeaza, v-o trageti unii intr-o camera, altii in alta? Da asta-i parerea mea.Cred ca atunci cand o sa fii pe banii tai, independenta, o sa ai si luxul asta.

| CiocolataAlbaAerata a răspuns (pentru lovitddefulger):

Pfff,ai mei au fost de acord sa vina sa doarma la noi, cu mine in camera. bineinteles ca erau acasa si nu sunt atat de nebuna incat sa mi-o trag cu el in casa la mine si nici la el.

| lovitddefulger a răspuns (pentru CiocolataAlbaAerata):

E vina lu taica-tu ca-ti da atata libertate.Pentru mine e lipsa de respect, macar cu ala sa-ti rasplatesti parintii.Da e si vina ta ca n-ai rusine.

| MihAiTzA113 a răspuns:

Pai tatal tau nu-i place asta si de aia o convinge si pe maicata dar ai putea sa discuti cu ei impreunca cu prietenul tau