Draga mea, e normal sa va certati. eu zic daca vrei sa va intelegeti bine pregateste o seara pentru voi doi, si discutati. spune-i fara sa va certati ca relatia voastra s-a cam schimbat si v-ati indepartat unul de celalat, nu mai glumiti ca la inceput, nu mai zambiti unul la celalat si ca ati ajuns sa luati orice vorba ca o provocare si ca o jicnire. dar ai grija ce cuvinte folosesti sa nu se simta amenintat, e foarte important ca de aici pleaca unele certuri, ambii parteneri se cred unui altuia mai superior si nu mai discuta ca la inceput. daca ai nevoi de mai multe alexandra_mistreanu e id meu.
Ceau :*
daca tot il iubesti atat de mult pe prietenul tau [ ceea ce e firesc odata ce ai stat 2 ani de zile cu el] incearca sa te apropii de el. sunt sigura ca si el simte acelasi lucru. te iubeste si el asta pot sa ti-o spun sigur. odata ce ati stat atata timp impreuna. incearca sa gasesti cauza [ deaorece sigur e ceva la mijloc] din care va certati si va indepartati unul de celalalt . spune-i cu cea mai mare sinceritate tot ce simti printr-un mesaj pentru. ca in direct e jenant...
si inca ceva. incearca sa relationezi cu cineva. incearca sa zici cuiva tot ce ai pe suflet asta te va ajuta mult
mult succes :*:*:*