| andreeeeeeeea a întrebat:

Sunt cu prietenul meu de 2ani,, dar d o luna cam asa ne certam ne enrvam din orice, si m-a facut sa ma indepartez de el.In tot acest timp nu am mai vb cu nici un alt baiat ca sa am motive sa ma indepartez de el, dar observ (poate din cauza mea) ca si el face acelasi lucru.Il; iubesc f mult si nu as vrea sa facem o pauza pentru ca daca facem o pauza nu o sa mai vreau sa ne impacam si nici sa ne despartim.As avea nevoie d un sfat pentru ca nu am nimanui cui sa ii zic sad

Răspuns Câştigător
| alexandra21_3435 a răspuns:

Draga mea, e normal sa va certati. eu zic daca vrei sa va intelegeti bine pregateste o seara pentru voi doi, si discutati. spune-i fara sa va certati ca relatia voastra s-a cam schimbat si v-ati indepartat unul de celalat, nu mai glumiti ca la inceput, nu mai zambiti unul la celalat si ca ati ajuns sa luati orice vorba ca o provocare si ca o jicnire. dar ai grija ce cuvinte folosesti sa nu se simta amenintat, e foarte important ca de aici pleaca unele certuri, ambii parteneri se cred unui altuia mai superior si nu mai discuta ca la inceput. daca ai nevoi de mai multe alexandra_mistreanu e id meu.

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| pink07 a răspuns:

Ceau :*
daca tot il iubesti atat de mult pe prietenul tau [ ceea ce e firesc odata ce ai stat 2 ani de zile cu el] incearca sa te apropii de el. sunt sigura ca si el simte acelasi lucru. te iubeste si el asta pot sa ti-o spun sigur. odata ce ati stat atata timp impreuna. incearca sa gasesti cauza [ deaorece sigur e ceva la mijloc] din care va certati si va indepartati unul de celalalt straight face. spune-i cu cea mai mare sinceritate tot ce simti printr-un mesaj pentru. ca in direct e jenant...
si inca ceva. incearca sa relationezi cu cineva. incearca sa zici cuiva tot ce ai pe suflet asta te va ajuta mult

mult succes :*:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lui i-ai spus ceea ce ne spui si noua? Scumpa mea intr-o relatie comunicarea este totul. Nimeni nu poate sa va rezolve problemele decat voi. Asadar purtati o discutie deschisa despre ceea ce va deranjeaza si cu siguranta veti gasi o solutie. MuLT SUCCES!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Comunicarea bai oameni, dracu' s-o ia!

| toomuchvodka a răspuns:

Cedeaza tu.fi bine dispusa cand vorbesti cu elhappy e o faza trecatoare