Buna, pai iubitul tau daca te iubeste te accepta asa, totusi daca vrei sa o faci pentru el atunci e ok. Tu zici ca esti tandra insa el nu e de aceeasi parere...trebuie sa si sti sa daruiesti iubire nu doar sa primesti, poate ca tu nu esti asa tandra si el are nevoie de mai multa afectiune si iubire din partea ta, el priveste altfel reactiile tale, pe cand tu ai impresia ca e diferit.Sa fi mai tandra...pai eu zic sa il alinti, sa il saruti, sa il iei in brate, sa mai ierti micile greseli, ca sa fi iertat trebuie sa sti sa ierit, daca e mai suparacios intelege-l, asa e felul lui, incearca sa nu il superi, sau spune-i sa incerce sa nu mai fie asa suparacios asa cum tu vei incerca sa fi mai tandra, fiecare are felul sau de a fi si de a se manifesta.
Uite si eu intr-o vreme am avut aceeasi problema.Si bithu meu este mai suparacios se supara din orice. Uite sunt cu el de 3 luni si in fiecare zii ne certam sau ne suparam unul pe celalalt dar nu ne desparteam pentru ca noi ne iubim mult, dar pana la urma ne impacam si totu era oke. Dar de acum o vreme am incercat ceva si chiar functioneaza cand ne certam sau altceva ii spus uite nu cred ca merita sa ne certam ca asa nu rezolvam nimic, doar ne ranim mai mult, si incepem sa vorbim ca oamenii civilizati si chair merge. Eu zic ca cu calm poti rezolva orice. deci incearca si tu asa poate chiar functioneaza.
Am aceeashi problema cu prietena, dar tiash spune ce iar fi mai placut, sai atragi multa atentie, sa va intilniti mai des, sal saruti, sal cuprinzi, sai spui complimente, mai pe scurt arata-i cati place mult de el, daca tii la el mult.Nu trebuie sa te schimbi, doar arata-i ca si tu tii la el mult.Succese!
George0197 întreabă: