Bună.
Lipsă de maturitate vine de la amândoi.
Acest aspect al vieţii de cuplu trebuie să vină de la sine nu cerut sau cerşit!
Lipsa împlinirii trupeşti este o problemă care poate deveni depresivă fără o comunicare deschisă între voi.
Pa, pa.
Tu vrei sa-l storci de tot?
Pai, cu toata placerea pe care i-o produce, el nu are capacitatea sa ff neintrerupt. Intr-o relatie asezata, normal se face de 2-3 ori pe saptamana, dar depinde de la caz la caz. Astfel, intr-o relatie de vreo 15-20 ani se poate sa fie numai de 2-3 ori pe luna.
Ar trebui sa-i spui ca il doresti mai mult si sa decideti voi 2 ce faceti, poate sa te satisfaca si altfel.
El nu are nici o problema poate tine la sanatatea lui. Tu insa trebuie sa fi mai cumpatata.
Te gandesti tu prea des, esti obsedata ca ceva nu e bine si nu merge km trebuie. E adevarat ca atunci cand faci dragoste, sex ce faci sa existe entuziasm, dar nu se intampla mereu asa. Poate e si teama ca ti-o iei in cap adica iti place sa faci sex si te duci l altu si incearca sa o faca p indiferentul ca sa te tina langa el.Doar el stie mai bine, a fost parerea mea:*
dAR CUm sa o faci doar o data pe luna frate? si suntem abia la inceput.si ce logica e aia ca poate crede ca m-as duce la altul? Pai daca i-ar fi teama sa nu ma duc la altul, ar vrea sa o facem mai des. nu mai rar! Nu? Nu as putea cu altul, il ador.cand il vad ma innebuneste, e si frumos ce-i drept. Imi e mereu dor de el, nu de sex in sine. Adica...asa cred...eu una nu m-as mai opri din sex. Si se uita cu un repros la mine daca ii sugerez ceva in parc, sau unde ne vedem -cafenea, parc, bar, - de parca cine stie ce blasfemie infaptuiesc! Daca ii pun mana pe picioarele mele si-o ia repede.