| NinaY a întrebat:

Sunt cu prietenul meu de 5 ani si aproape 4 luni ( il cunosc de la 3 ani, ce pot sa zic) Si nu stiu ce sa fac.Ne intelegem foarte bine, dar cateodata face niste faze urat.Vazand acestea, o prietena foarte buna de'a mea, care nu stiu de ce, nu il suporta, s-a gandits a se bage intre noi.Si uite asa, acum stau pe ganduri caci nu stiu ce sa fac. Ea imi spune ca nu ma merita, ca nu ma iuebste cu adevarat.straight faceSa imi ascult prietena crezand ca nu are nici o treaba cu faptul ca nu il suporta? Sau sa raman cu el? eu una chiar il cred cand imi spune ca ma iubeste.Este adorabil, mi se pare cel mai perfect baiat din lume cateodata.Numai ca am nsite dubii, mai ales pentru ca acea prietena imi baga in cap numai prostii cum ca daca il refuz cand imi va cere sa ma culc cu el, ma va viola straight face Chiar nu stiu ce sa mai credstraight face tin la amandoi foarte mult, imi iubesc prietenul, dar trebuie sa aleg intre ei doi.Stiu ca par o idioata. Dar am nevoie de ajutoorrcrying
Multumesc anticipat.
Dau fundita, si tot ce vreti voi...

Răspuns Câştigător
| Pissy a răspuns:

Prietena ta este geloasa pe iubitul tau pentru ca iti petreci mare parte din timp cu el.Incearca sa stai jumate cu ea jumate cu el.Sau cel mai bine vorbeste cu prietena ta. Spune`i ca tu iti iubesti prietenu`, il cunosti foarte bine si sa nu`ti mai bage ea abureli in cap ca nu te convinge.
Eu asa as face in locu` tau.:*
Bafta!

Fundita?big grin

12 răspunsuri:
| doriiy a răspuns:

Un sfat : vorbeste cu mama ta :p

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

5 ani fara sex? esti cumva pocaita? a face dragoste sau sex e si un mod de a consolida o relatie...nu stiu dc dar am impresia ca minti cand zici 5 ani

| ßέßέ a răspuns:

Prietena ta e clar ca nu are intentii bune. Daca ti-ar fi o prietena adevarata te-ar sprijini si te-ar ajuta nu ar pune raul inainte. Analizeaza situatia si ia tu o hotarare pentru ca doar tu stii cu adevarat ce este intre tine si prietenul tau. Bafta!;*

| Alex20_8915 a răspuns:

Sfatul meu : Cand e vorba de iubire, asculta-ti inima; Nu prieteni, care nu o sa stii niciodata daca iti vor binele sau raul happy

| pacalici a răspuns:

Baaa du-te tareeeeee...

| WhiteRose a răspuns:

Hey, IN NICIUN CAZ NU ITI ASCULTA PRIETENA!

Eu cred, asa cum ar fi normal ca cel mai bun prieten al tau este el.
Dupa 5 ani cu siguranta ca va cunoasteti foarte bine si daca ai o problema mai bine discuti intai cu el, ar trebui sa te inteleaga.
Si daca ti-ar cere sa te culci cu el, depinde ce varsta ai, dar sa zicem dupa 18 ani nu vad care ar fi problema, doar il iubesti.

Si daca el face faze urate uneori, se mai intampla, poate nu e rau intentionat.

Nu stiu dc prietena ta reactioneaza asa, dar consider ca nu iti este cu adevarat prietena daca nu iti da motive clare pentru ceea ce spune, nu doar asa, chstii

Sa nu te mai lasi influentata de ea, unii pierd multe din cauza unor astfel de prietenii.

| Bianca_2742 a răspuns:

Ascultati inima eu in locul tau as da-o undeva pe prietena asta si mias iubii prietenul enorm. 5ani fara sex nu ti se pare cam foarte mult?

| dragos_7623 a răspuns:

Care prieteni eu unu nu cred ca un prieten s-ar baga in asta.asculta-ti inima.bafta

| Visecolorate a răspuns:

Prietena ta e geloasa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand, habar nu ai de gramatica limbii romane si esti romanca.
Bine ca ai fite, dar nu prea dai pe la scoala.
Esti o lesinata fitoasa.
Foarte bine ti-a facut ala pentru ca tu nu meriti nimic.
La revedere

| Bogdana_1367 a răspuns:

Nu stiu poate ca nu sunt in masura sa vorbesc dar in niciun caz nu-ti asculta prietena, nu stiu dar nu ar trebui sa crezi in nm daca ai stii cate persoane sunt cei mai buni prieteni in fata si pe l spate t fac in toate felurile...
daca il iubesti crede-l p el dar in limita bunului simt...asta cu violul nu are cum mai ales ca... voi cunoscanadu-va d 5 ani nu ar face asta din simplu fapt ca poate intra in puscarie
Doar cu voia ta s-ar putea intampla sa ajungeti l alte chestii
Deci...in concluzie cat d mult ti-ai iubii prietena nu vei traii p veci cu ea, o familie ti-o vei intemeia cu un baiat de preferat unul care t apreciaza si care te merita pe deplin cu prietena fii alaturi de baiatul acela si incearca sa treci peste fazele p care ti le face ar fi cel mai bine
Ar fi bine sa iei in serios... pupici:*nu stiu poate ca nu sunt in masura sa vorbesc dar in niciun caz nu-ti asculta prietena, nu stiu dar nu ar trebui sa crezi in nm daca ai stii cate persoane sunt cei mai buni prieteni in fata si pe l spate t fac in toate felurile...
daca il iubesti crede-l p el dar in limita bunului simt...asta cu violul nu are cum mai ales ca... voi cunoscanadu-va d 5 ani nu ar face asta din simplu fapt ca poate intra in puscarie
Doar cu voia ta s-ar putea intampla sa ajungeti l alte chestii
Deci...in concluzie cat d mult ti-ai iubii prietena nu vei traii p veci cu ea, o familie ti-o vei intemeia cu un baiat de preferat unul care t apreciaza si care te merita pe deplin cu prietena fii alaturi de baiatul acela si incearca sa treci peste fazele p care ti le face ar fi cel mai bine
Ar fi bine sa iei in serios... pupici:*

| gigis a răspuns:

Sincer, sunt de parere ca ar trebui sa iti asculti inima, in ziua de azi nu cred ca mai sunt prieteni adevarati. fiecare urmareste sa ii fie bine lui, si eu sunt de parere ca prietena ta e geloasa pe iubitul tau datorita timpului pa care il petreci cu el.eu am renuntat la multi "prieteni" care imi dadeau asemena "sfaturi" si acum suntem foarte fericiti impreuna, sper sa itri fie de folos ceeea ce am scris mai sus. app daca nu te derajneaza intrebarea, cati ani ai?