Buna,
Nu trebuie sa faci ceea ce face el pentru ca el are experienta tu nu ai de unde sa ai asa ca daca tine la tine si ti la el nici nu o sa iti dai seama nu ai mai facut niciodata.
Asa ca ai incredere in tine si daca asta simti fa-o insa sper ca il cunosti bine si nu o sa te paraseasca esti cam de putin timp cu el ca sa te culci cu el eu am fost cu un baiat doi ani jumate si nu m-a facut-o deloc si cu asta cu care sant acum m-a facut-o la un an si il cunosc foarte bine asa ca asigurate te rog si nu uita PROTEJEAZA-TE!
pup :*:*:*
Incearca sa te pacaleasca. Daca ar fi intreg la minte nici nu s-ar uita la tine.E diferenta de 6 ani intre voi.
Pai.eu i-as spune in fata.
ii spui...sa te i-a usor
probabil ca daca a facut-o se pricepe
Daca chiar asta ar fi fost scopul lui nu cred ca statea 6 luni cu mine...in plus noi tinem foarte mult unul la altul si nu il cred in stare de asa ceva
Sfatul normal al tuturor ar trebui sa fie SA MAI ASTEPTI. Nu zice nimeni sa astepti pana la 20-25 de ani ca dupa aia e alta problema (frigiditatea ) Cu cat iti incepi viata sexuala mai de tanara cu atat te expui la mai multe boli. chisturi, cancer ovarian etc. Din aceasta cauza este recomandat sa ti incepi viata sexuala pe la varsta de 17-18 ani cand deja esti matura. Cat despre asteptarile lui crede-ma ca nu-l intereseaza, orice barbat prefera o fata virgina si pura chiar daca e mai stangace decat.
Daca te iubeste si el te va intelege ca nu o poti face daca nu vrea si tot continua sau sa te oblige sa o faci mai bine te desparti de el... daca nu te poate intelege nu prea vrea iubirea ta decat sa faca dragoste...
Te grabesti si nu e bine.Esti entuziasmata de ceea ce simti si ai face orice pentru el.Eu zic ca risti foarte mult.Asteapta.Virginitatea ti-o pierzi o singura data si relatiile de la 16 ani nu se termina intotdeauna cu o nunta ca in povesti...
Mai asteapta.Parerea mea.