anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt cu prietenul meu de 8 luni impreuna, iar ieri mi-a zis ca iese cu ai lui in oras. Mi se parea cam ciudat pentru ca era ora 11, dar nu am zis nimic, l-am lasat. Pe la vreo ora 11 45 l-am sunat, mi-a raspuns, si am vorbit, insa mi se parea foarte ciudat, cum vorbea fata de ai lui. Adica noi mai ne prostim din cand in cand, dar niciodata de fata cu altcineva, si mi se parea foarte ciudat cum vorbea fata de ai lui. Pe deasupra mai era si muzica acolo. Am auzit si niste voci de fete. M-am cam certat cu el la telefon, dupa care i-am inchis in nas. Azidimineata am primit un mesaj pe telefon, numar nu il cunosc, si scria in felul urmator; "Draga mea, prietenul tau a fost aseara cu mine. Ti l-am furat. Te pup. PS: o fata." Nu i-am zis prietenului meu nimic, insa nu stiu ce sa cred. Ce ma sfatuiti sa fac?

36 răspunsuri:
| 1DeadMemories a răspuns (pentru teetrrerretre):

Hmmm ....am vrut sa vad daca si-a argumentat disparitia, nu sa ma bag in seama cu nick pervers

| teetrrerretre a răspuns (pentru 1DeadMemories):

Aha deci daca nu te bagi in seam cu nick pervers atuncea probabil inseamna nebagare de seama...aha. am inteles.

| CoquineNoire a răspuns (pentru teetrrerretre):

Si tu suferi de LTA (lipsa totala de atentie)?
vezi ca asta e primul simptom al inceputului de frustrare, este o boala grava care te baga in camasa de forta.
nu sufar de LTP, pur si simplu ma plictiseai si voiam sa inchei cu tine chat-ul.;
move on.

| teetrrerretre a răspuns (pentru CoquineNoire):

Atunci e bine ca fiecare sufera de cevawinking. dupa cum ziceam, daca nu iti placea sau te plictiseai asa tare nu intrai in hora! insa e greu stiu...o data intrata e greu sa iti dai drumu.
Suferintele astea lipite dau rezultate neasteptate.
Moving on.

| Pissicuta a răspuns:

Nu te iubeste, te-a mintit cauta de la tine doar sex.E clar ca te-a mintit la ora 11 sa fii in oras cu familia? sa fim seriosi e prea tarziu si in plus chiar tu ai spus ca vorbea urat despre familia lui si ca se auzea de fete.Mesajul confirma tot....incearca sa il urmaresti ca sa fii sigura

| RaduIAndrei a răspuns (pentru CoquineNoire):

rolling on the floor Ce tare-i asta!