anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt cu prietenul meu de 9 luni (eu am 17 ani si el are 20)si el vrea sa imi vada sanii insa mie imi e rusine.Cum sa trec peste aceasta rusine?

8 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Dupa 9 luni mi se pare chiar normal sa iti atinga sanii, desi ai 17 ani...
E mare si te doreste, insa e dubios ca la varsta lui sa stea fara sex, poate mai are si pe alta din moment ce tu nu ii dai nimic!

| Malvina24 a răspuns:

Nu poti trece decat daca tii la el! daca cu adevarat il iubesti nu vad de ce iti este rusine si mie imi era si acum imi este, dar nu e asa o mare filozofie! iubiti-va si descoperiti-va reciproc! va fi mai palpitant, daca el vrea sa-ti vada sanii spune-i ca vrei sa-i vezi si tu pe ai lui, chiar de nu pare ''waw frate ce super'' dar totusi e ceva! va zambi si te va lua in brate!

| unione a răspuns:

9 luuuuuuniiii?

| anna01 a răspuns:

Saracu, duap 9 luni indrazneste sa traga cu ochiul la sanii tai.Dezvaluie-i un pic, nu ca pe coperta Hustler, un desuu mai sexy, un maieu transparent, sa nu fie asa prea deodata, sa te acomodezi.

| demon a răspuns:

Eu zic sa te gandesti ca alte femei isi arata sani pe plaja in public si baietilor le plac mult sani eu zic sa il lasi sa traga un pic cu ochiul happy

| vladutzzz_2456 a răspuns:

Poi cam asta vor mai toti baietii de la fete...
Acum depinde de relatia voastra, dar consider ca in 9 luni ati ajuns sa va cunoasteti oarecum...
Eu zic sa nu iti fie rusine, dar nici sa i te întinzi pe tava!
Totusi, daca nu ii dai ce vrea, s'ar putea sa te lase si ar fi pacat daca tu tii cu adevarat la el!
Insa daca il vezi ca insista numai pe subiectul asta, s'ar putea sa fie doar o atractie fizica, iar dupa ce isi atinge scopul, sa te lase.

Succes! happy

| aiam a răspuns:

Pur şi simplu lasate în voia lui. Dar nu-i permite prea multe cap daca la tine se începe ooooooooooooof doamne va fi rau de tot

| ////////////// a răspuns:

Stii din spusele tale ai mari emotii, dar logic va dori azi sinii, mine altceva si? tu nu esti inca pregatita, spune-i un pic sa mai astepte daca tine la tine va astepta dar nu stiu draga 9 luni e mult cum crezi nu pleaca nicaeri, adica la altele in afara de tine? tu chiar il iubesti sau doar e deprindere nu te grabi sa faci un pas gresit, curaj.