| Blueblueblueeah67 a întrebat:

Sunt cu prietenul meu de o saptamana...azi s-a purtat ciudat. colegul lui mi-a zis ca nu mai vrea sa fie cu minesad nu mai stiu ce sa faccrying de ce vrea sa ne despartim? si de ce asa de repede? straight face

7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Probabil nu esti dupa asteptarile lui, ce sa faci? lasa-l tu prima si gaseste-ti altul

| Leocerba a răspuns:

Copil bun, nu trebuie sa fiu nici de-alde şopenhauăr si nici platonhauăr ca sa-ti raspund. Da` nu te superi acum pe mine, promiti?
Daca nu te-a mintit colegul, tu esti motivul, se intrezareste din felul in care-ntrebi ce-ntrebi.

| Rumi a răspuns:

Vorbeste cu el si vezi care e problema. Sa nu ai incredere in toate barfele. Poate chiar vrea sa va despartiti poate are si el o problema. Nu o sa aflii daca doar stai si te gandesti "Oare ce, oare de ce?" Fa ceva. Mult noroc!

| Vix999 a răspuns:

Te duci la el si ii spui : Vorbeste lumea cum ca ai vrea sa iesi din relatia cu mine? E adevarat? Daca da de ce? Daca nu, ai grija cu prietenii pe care ii ai. Daca zice ca vrea sa termine relatia ii zambesti, ii spui "ok, considera-te single", te intorci si pleci. Daca zice ca nu explica-i ca are prieteni ale caror intentii fata de el nu sunt chiar cele mai bune. In cazuri de genul asta pot fi doua variante, ori intr-adevar nu esti tocmai cum credea el (asa cum a mai spus cineva) ori si-a dat seama ca s-a bagat in ceva in care de fapt nu vrea sa fie, fara sa aiba vreo legatura cu tinewinking Oricare ar fi, nu ii arata ca suferi din cauza asta sau ca te intereseaza motivele lui prea mult.

| Blueblueblueeah67 explică (pentru Vix999):

Deci, in final am discutat cu el si mi-a zis ca s-a impacat cu fosta prietena.iar eu am ramas cu ochii in soarestraight face

| Vix999 a răspuns (pentru Blueblueblueeah67):

Foarte bine...multumeste ca nu a durat mai mult ca sa apuci sa te atasezi de el si mai tare. Tot timpul sa multumesti oamenilor care nu te fac sa pierzi timpul degeaba. Oricum stai linistita ca roata mereu se intoarce cand te astepti mai putin. Tu stai linistita ca sunt sigura ca esti o fata cu o personalitate foarte frumoasa care poate fermeca pe oricinewinking

| kagome17 a răspuns:

Nu lua toate barfele in seama, mai bine vorbesti el... daca este adevarat intreaba-l de ce tia mai spus sa te combini cu el daca dupa o saptamana nu mai vrea sa fie cu tine... nu trebuie sa te superi ca nu e ultimul baiat de pe pamant