Eu unul nu m-aş întoarce la tine.
Tu eşti cea care trebuie să cerşească în genunchi o a doua şansă.
La urma urmei, putea să nu-ţi arate, nu?!
Şi-n plus, de când şi până când trebuie ca un bărbat să o scuipe pe fata cu care a avut o relaţie? Şi mai ales de un an şi ceva.
E un SMS pentru mama naibii! Nu i-a pus-o, nu s-au sărutat, la naiba nici măcar nu s-au văzut!
Ce era să-i scrie? "Mori fă!"?!
Şi mie dacă-mi scrie vreo fostă un mesaj de "la mulţi ani", îi răspund iar dacă mă sună vorbesc măcar 2-3 minute să o întreb ce mai face.
Suntem oameni nu animale!
Cere tu de la el o a doua şansă. Spune-i că nu ştii ce-a fost în capul tău, că ai acţionat fără să gândeşti.
Eu unul nu m-aş întoarce nici într-o mie de ani pentru că din punctul meu de vedere asta e o greşeală mare! Dacă ţi-e frică de la un mesaj că te înşeală, ce-ai să faci dacă trebuie să plece o lună departe?!
Cine ştie... poate ai tu noroc!
Spor!
Este firesc ca prietenl tau sa raspunda asa; inseamna ca este tipul de om care nu scuipa acolo unde a sarutat; acest lucru este in avantajul tau; cultiva-l, fii intelegatoare si buna; astfel te va iubi mai tare;
Cred-ca merita sa-l ierti pentru-ca. el nu ia raspuns inapoi: multumesc mult si ca mesajul ei conteaza mult...pentru ca mai tine la ea [sau ceva de genul acesta.] poate din simplu motiv de prietenie, si poate el se bucura ca ea nu a uitat, ci ca au ramas prieteni, doar nu sintem monstri, daca so-r desparti toata lumea si[dupa aia or fi dusmani, atunci toti intre noi vom vi dusmani]
[Daca vezi ca te iubeste cu adevarat, simti caldura dragostei,, atunci merita sa-l ierti, pentru ca nu a comis nici o greseala pripita ]...
succes :*
Sunt de parerea ca ar trebui sa-i acorzi o sansa, deoarece el nu ia raspuns la declaratia ei cu faptul ca inca nu la uitat deci asta e deja o davada ca el te iubeste doar pe tine.
Vb cu el si clarifica situatia ...intreaba-l dc a insemnat asa de mult pentru el sms'u d la fost.
Nuh cred ca are rost sa arunci 6 luni la gunoi pentru un sms de la fost...
Cred ca nu ti-a spus ca i-a tr sms ca sa te protejeze. sa te menajeze
totusi. a fost un an intre ei. au fost sentimente frumoasa.nuh se pot uita asa de usor ...deci
Vb cu el si clarifica situatia
Ai fost cam dura nu crezi? :-s avand in vedere ca a stat un an si ceva cu fosta i`a fost destul de greu sa o uite si oricum... a fost ziua lui.crezi ca fost a uitat de ea? a fost ceva frumos intre ei dar s`a terminat acum sa-ti indrepte atentie spre tine si daca ti-a spus ca te iubeste si ca si-a cerut scuze...si daca u tii l el iarta`l stiu ca nu`i deloc usor sa accepti minciuna bafta :*
Draga mea, e ca si cum ar raspunde si alte fete, cum vrei, sa fi zis "Duten-n ***** **** de *****!"Asa ai vrea sa raspunda?
Cred-ca merita sa-l ierti pentru-ca. el nu ia raspuns inapoi: multumesc mult si ca mesajul ei conteaza mult...pentru ca mai tine la ea [sau ceva de genul acesta.] poate din simplu motiv de prietenie, si poate el se bucura ca ea nu a uitat, ci ca au ramas prieteni, doar nu sintem monstri, daca so-r desparti toata lumea si[dupa aia or fi dusmani, atunci toti intre noi vom vi dusmani]