anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt cu prietenul meu de un an jumate si inainte sa il cunosc era mai vagabont.Mergea mult prin baruri si fuma in excess.De cand suntem impreuna nu mai merge prin baruri si nu mai fumeaza atat de mult pentru ca stie ca nu imi place.nu ia-m zis niciodata sa nu mearga cu prietenii sau alte chestii insa vedea ca nu imi place si incerca sa evite.Nu de mult i-a spus un prieten ca acum de cand are prietena nu mai iese pe afara? adevaru ii ca nu prea iese asa de mult.ma mir si eu., niciodata nu ia-m interzis.Ma intreb oare face asta pentru ca ma iubeste cu adevarat sau pur si simplu ii o schimbare a baietilor cand se maturizeaza?

9 răspunsuri:
| fosnet a răspuns:

Probabil,e indragostit! Fericito!

| harciog a răspuns:

Sa stii ca tu si dragostea lui pentru tine nu-l mai scoate afara.Ce va mai place sa va trageti merite gratuit.

| silviu98_2761 a răspuns:

Buna el a vazut ca tie nu-ti place aceste gesturi sau obiceiuri ale lui asa ca a vrut sa sa lase de ele; deoarece lui ii place mult de tine {}{}{}{} {si el vrea sa viti doi indragostiti fara sa fiti certati si chesti din astea }}sa va intelegeti mai bine sa aveti aceiasi parere {}{}{}{}{}:X:X LOL

| claudia01 a răspuns:

Intreaba-l...

| cristina_8600 a răspuns:

E indragosti...de aia incearca sa evite gesturule care nu-ti plac tie...succes!

| Mashiro a răspuns:

Vrea sa ti faca pe plac da asta nu mai face toate chestiile astea poate chiar te iubeste nu se schimba asa baietii de iesitul afara nusch poate e... pur si simplu lipsa de timp

| TeddyXd a răspuns:

Probabil el tine mult la tine si stiind ca tie nu iti plac lucrurile de genul asta incearca sa se schimbe, nu vrea sa te raneasca.

| Cristinacristinacristinacristinacristina a răspuns:

Ma-s bucura mult sa ma iubesaca asa cum il iubesc eubig grin.multumes mult de raspunsuri:*:*

| ignore a răspuns:

Te iubeste si nu vrea sa te faca sa suferi.