Pot sa zic ca si eu mai trec prin astea Cand incerc sa vorbesc ceva serios cu el mi se intampla sa nu ma inteleaga deloc, sa rada, sa schimbe vorba, sau il intreb daca il aburesc si el raspunde ''da'', atunci ma ia nebunia si i-as da cu ceva in cap, dar n-am ce face, e baiat si nu e genul care sa se deschida prea mult fata de nimeni!
Poate si al tau e introvertit si il ''sperie'' confesiunile, ti-ar arata ca si el e vulnerabil.
Anyway, eu zic sa vorbesti cu el si sa eviti pe cat posibil certurile, ca vorba mamei :''asa o sa-l pierzi!'', si nu cred ca tu vrei asta nu?!
Bafta!
Iti recomand o carte de psohologie aplicata. se numeste "personalitate plus. viata in doi."o carte minunata. bafta.
Chinuiete sa te schimbi.Asta ar fi cel mai bine pentru amandoi pentru ca el daca te vede pe tine schimbata o sa se schimbe si el.
Sunt buna la sfaturi dar la practica nu pentru ca si eu sunt in aceiasi situatie ca tine . sper ca la tine sa mearga.
Mult succes :*
Pai e normal. Pana acum ati fost prieteni, iar acum sunteti iubiti. O sa treaca, cu multa incredere, poti sa mai scapi de gelozie.
George0197 întreabă: