Si acuma numai munceste mult, bate criza la usa lui asa ca cauti motive de despartire
El munceste mult, a obosit si de munca dar si de tine si inca nu are timp sa-si faca alta relatie care sa-l improspateze.
Buna este clar ca nu prea mai are sentimente fata de tine, se distanteaza nu stie ce sa faca, cred ca are pe altcineva, cel mai bine este sa il lasi sa aleaga pe ce drum merge
Cata ipocrizie. Mie mi se pare ca tie nu-ti mai pasa de el. Imediat ce a dat putin de greu si nu mai poate sa-ti acorde aceeasi atentie ca la inceput ai si inceput sa cauti scuze. In loc sa-ti pese de el si sa-l sustii iti pasa numai de propria-ti persoana.
Munca reprezinta doar o scuza pentru el. Tocmai, cand e obosit si simte ca nu mai poate, ar trebui sa gaseasca la tine liniste, relaxare, iubire, nu sa se distantieze.
Cred ca e momentul sa porti o discutie serioasa cu el. Spune-i deschis ce te macina, deoarece, daca vei continua sa tii pentru tine ceea ce simti, ceea ce te preocupa, relatia voastra nu va avansa ci din contra, va stagna.
Fa-ti curaj si vorbeste cu el, ori la telefon, ori cand va intalniti.
Nu trebuie sa ai rabdare si sa speri ca timpul va schimba totul in bine. Va schimba dar probabil in mai rau. Fa-i o surpriza, plecati undeva doar voi doi, chiar si pentru o zi doar. Sau fa-i un cadou mic si simbolic, spune-i ce simti pentru el, ce iti doresti, de ce s-a ajuns aici. COMUNICA-TI. Nu lasa timpul sa treaca pentru ca trece in defavoarea ta.
In toti cei 4 ani de relatie ai mei nu mi sa intamplat...cu tristete iti spun ca poate nu mai e interesat.dar poate il ajunge oboseala...asta trebuie sa discuti cu el.
Ma, eu sunt baiat. Eu zic ca ar trebui sa ii oferi ceva mai mult, daca intelegi la ce ma refer. Asta e decizia ta.