| hujibijuk a întrebat:

Sunt cu un baiat(6 luni),stiu ca ma iubeste,a plans pentru mine,i-am dat liber s-a intors la mine desi nu i-am dat tot,prin tot ma refer la sex,mai aducea vorba ca vrea vrea dar eu nu eram pregatita,,,l-am mai refuzat,oricat stiu ca ma iubeste am o retinere la asta.M-am gandit ca poate e frica mea ca ma va lasa dupa, dar daca m- asteptat atat nu cred ca e asa...Ce parere aveti? :*

5 răspunsuri:
| DeeaMarry a răspuns:

6 luni e putin.
Si ce daca a plans pentru tine? Mai bine ne spuneai ca a facut sacrificii pentru tine, ca ti-a fost mereu alaturi etc. Pe scurt, chestii cu adevarat importante. Nu lacrimi!
Nu ajungi sa cunosti un om nici dupa ani intregi, daramite dupa 6 luni!
Nu stiu de ce aveti impresia ca relatiile voastre dureaza de o eternitate sau ca bietului baiat i se poate intampla ceva rau daca nu face sex...

| neutrino a răspuns:

Tocmai pentru ca nu i-ai dat sex el s-a intors. Cum sa plece fara trofeu? Mai gandeste-te!

| Hakuouki a răspuns:

O data si o data tot o vei face, oamenii se mai si despart, crezi ca daca o faci cu el toata viata va fi numai lapte si miere? Dintr-un anumit lucru tot v-ati putea despartii, asa ca si cu si fara sex sansele de despartire exista, dar macar elimini un motiv. In plus, voi fetele va suparati ca baietii vor doar sex, pai in loc sa fiti fericite ca va considera atragatoare si va vor, voi va suparati. Mai bine sa vrea cu tine, decat cu alta, zic eu.

| Diana9966 a răspuns:

Daca te iubeste cu adevarat nu te va lasa, chiar daca refuzi sa i te daruiesti.

| CazPenal a răspuns:

Ca sa fie ceva k e bine sa fi si tu pregatita nu numai el e vorba de pshic aici mai mult, prima data e mai greu dupa vei vedea alfel situatia