Uite ce e... e clar ca lui ii plac femeile... fetele... ori il accepti asa cum e ori daca se indragosteste de tine cu rabdare il schimbi... dar deocamdata accepta ca asta e realitatea momentana...multi baieti recunosc...multi nu dar eu cred ca peste 90% adora sexul si il practica cind pot...
Buna, fa ceea ce simti, daca tu crezi ca te merita si ca se merita sa fi cu el, daca el sa de la alte fete, atunci e riscul tau, poti sa il faci sa te iubeasca cu adevarat si sa il schimbi, sau poate el tine la tine dar asa e felul lui si nu il vei prea schimba, trebuie sa ai multa rabdare cu el si sa il intelegi, e alegerea ta daca crezi ca are rost sa continui aceasta relatie, in mod normal nu ar trebui sa aiba treaba cu alte fete daca te are pe tine, poate ca e si din cauza varstei, nu stiu cati ani are, dar oricum s-ar putea sa fie cam imatur si se va schimba peste ceva timp, acum depinde de felul sau de a fi si de cat de mult te iubeste, fi sigura ca de dragul tau, s-ar putea schimbamdar e nevoie de multaaaaa rabdare si iubire!
Ok iubitul tau e un pervers, care face impresii, e normal sa nu aiba inca incredere in tine. Ar insemna ca ar trebui sa avem incredere in toate fetele carora le-am... sau le-am sarutat?
Daca nu e violent si iti place e ok, oricum, dupa un timp orice baiat se va da pe inselat, daca asta deja practica e partea a2a, doar sa nu ia boli venerice, de tine depinde doar daca tu crezi ca merita sa ii castigi increderea, sa intri la sufletul, lui, si nu cred ca va mai vrea alta fata.
Dar trebuie sa iti pui urmatoarele 2 intrebari:
Merita sa efortul sa ajungi la adevaratul el?
Exista o persoana dupa acea masca, sau sunt doar niste aparente de grandoman?
Good Luck.
Dupa cum spunea rey trebuie sa ai grija. De multe ori o masca ascunde alta masca. Sunt de exemplu prieteni foarte buni ( fata si baiat ) care fac glume mai exagerate pentru unii, se pupa chiar, etc. Dar o fac doar in gluma. Desi eu cred ca pentru el orice fata poate deveni o astfel de prietena in doua secunde. Nu stiu ce sa zic. Doar ca tu trebuie sa ai rabdare si sa nu speri ca il poti schimba prea mult. Daca tu te obisnuiesti cu astfel de gesturi la el si ai incredere in el ca nu va exista mai mult e bine. Dar astfel de lucruri scad increderea in partener si nu peste mult timp vei vedea ca te vei intreba cu siguranta ceva mai important : De ce nu il mai iubesc? Oare l-am iubit vreodata? Astfel de lucruri te fac sa te gandesti mai bine si pun gandirea logica pe primul loc in fata inimii. Se spune ca inima e sefa in iubire dar atunci cand exista neincredere si frustrari ratiunea da cu inima de pamant, asta e clar. Mai probabil e sa te obisnuiesti tu ca el sa pipaie altele in fata ta decat sa se schimbe el si sa nu mai faca aceste lucruri.
Hhmm.cum draq daca te iubeste sa faca asta? nu stiu ca e in capul vostru.cati ani ani u si cati are el? vei stii atunci cand esti mai mare pe la 16 ani in sus daca tine la tine ma nu acum banuiesc ca esti mica da nu inteleg ca va omorati voi timpul cu baieti n-aveti ce face numai s va ganditi la ei ca naiba ma nu va lasati dupa ei ca mai tarziu o sa aveti d suferit o sa vedeti. vai tine la mine ma iubeste si el de uita dupa altele si la un moment dat o sa il urasti de mama focului si o s plangi dupa el d zici ca nu mai ai suflet am patit asa ceva un gan d despartire tacuta dar care a durut rau si acum nu mai imi doresc un prieten.mai asteapta un pic pentru prieten. e cel mai bine
fata eu sunt baiat si eu la fel fac pun mana dar nu ca taranu fac ca inocentul totul a inceput la info stau langa cea mai sexoasa fata si ii zic am cel mai tare loc ma sprijin de perete sunt ultimul si am unde sa pun mana \ ea ma obliga sa o pipai dar se uita profa mereu la mine si la muzica au stat aproape toate fetele langa mine inclusiv sexoasa si altele se ingamadeau si ma implorau se le pun mana eu nazdravan le puneam mana intre picioare si gemeau peste tot! totul este sa fi haios