3 martie. aceeasi zi de nastere ca mine doar ca esti cu un an mai mare. Scuza-ma ca nu-ti spun exact ceea ce iti doresti sa auzi ( fii mai tupeista, etc, etc. ). eu tot sustin ca trebuie sa fii tu insati. Eu am invatat ca nu e bine sa te schimbi pentru nimeni. Daca te place si sunteti impreuna inseamna ca te accepta asa cum esti. Nu poti, chiar nu poti sa fii ceva ce nu esti. O sa vezi ca daca incerci sa pari altfel doar de dragul lui o sa te uiti intr-o zi in oglinda si o sa te intrebi cine e acea persoana. nu o sa-ti placa. Eu niciodata nu m-am dus cu "turma", nu am lasat oamenii sa ma schimbe ( sa ma pun pe fumat si pe alte prostii ) si mi-am pastrat personalitatea. Si sunt fericit pentru ca am facut asta. crede-ma. Am vazut atatia oameni care la liceu s-au schimbat. cel mai bun prieten din generala (de 7 ani de zile, clasa a 2-a ) s-a apucat de fumat de nu l-am mai recunoscut. Si are legatura daca asta ma intrebi. e acelasi lucru, ba chiar e mai rau sa-ti schimbi personalitatea decat obiceiurile. Sper sa intelegi. oricum decizia e a ta. Stiu ca tu, fiind cu un an mai mare decat mine e foarte posibil ca la varsta mea si tu sa fi gandit la fel ( aceeasi zi de nastere, zodie. asta daca crezi in chestii de genu ) si eu probabil ca asta mi-as dori sa aud ca sfat daca am de ales dintre a ma schimba sau a-mi pastra personalitatea.
Sper. chiar sper ca te-am ajutat. intr-un fel.
In nici un caz nu te apuca sa pui conditii ) Nu numai ca nu te va baga in seama dar i se va parea prea mare drama (sunteti "impreuna" de 2 zile...pe bune acum). Tu poti doar sa il inviti sa stea cu tine. Daca vezi ca te refuza constant inseamna ca nu prea reprezinti o prioritate pentru el si ar fi cazul sa nu iti mai pierzi timpul. E ok sa renunti la timiditate (asta nu pentru el ci pentru tine - te va ajuta in viata). Nu il stresa, nu pune 456789 de intrebari idioate. Arata-i ca esti si tu la fel de independenta ca si el. Un om cu personalitate puternica (cum zici ca e el) nu va aprecia niciodata un plangacios si un morocanos. Cea mai buna terapie e rasul mereu. Fa-l sa se simta bine cu prezenta ta, fa-l sa vrea sa stea cu tine. Nu ii impune chestii de genul : eu sau gasca ci din contra : integreaza-te printre prietenii lui si fa-te placuta. La varste mici baietii sunt foarte influentabili de cei din jurul lor. Daca prietenii lui te accepta te va accepta si el, daca nu, nu Concluzie : relaxeaza-te, nu ai de demonstrat nimic nimanui, nu fi bosumflata sau tacuta mereu, razi mult si personalitatea ta va cuceri inimile tuturor.
Intocmai, fii tu insuti! nu trebuie sa-ti schimbi comportamentul pentru un baiat NICIODATA! daca te place asa cum esti atunci foarte bine, daca nu ii convine ceva atunci da-i papaucii, caci daca te vei schimba dupa cum vrea el o sa te ia de fraiera si o sa-si bata joc de tine!
Pai invata sa fii mai deschisa, sau sa-i spui sa stati mai mult timp impreuna. Intr-o relatie cel mai mult e comunicarea. Trebuie sa vorbiti, sa-i pui niste conditii ca sa se mai lase de "golanie" si sa stea mai mult timp impreuna cu tine. Atat te pot ajuta .
Pai invata sa fii mai deschisa, sa uiti de timiditate si alte chestii. INtr-o relatie e nevoie doar de 2, voi trebuie sa comunicati foarte mult. Trebuie sa-i pui niste conditii, ca sa se mai lase de "golanie" si sa stea mai mult timp impreuna cu tine.
Pai nu trebuie sa iti schimbi perosnalitatea fi tu insati si vei vedea ca o sa fie bine discuta cu el despre orice si mai ales poti sa mai zici din cand in cand cate o gluma si puteti rade amandoi... aceste lucruri vin de la sine nu trebuie sa te transformi acum din fata timida in fata de cartier... succes