Pai, acum nu pot stii eu cat de mult tii tu la el. in fine. daca tu iti doresti sa fii cu el, chiar daca nu simti asa de multa afectiune pentru el, probabil cand veti fii impreuna va fi altfel :X. cu mama ta stai linistita . asa sunt mamele . poti sa fii cu baiatul ala, si sa nu ii spui ei si eu am avut o gramada de prieteni, si mama stie numa de vreo 2. intr-adevar poate esti prea mica pentur un prieten, dar eu stiu o fata, care o inceput sa devica C**va de pe la 11 ani :-J. asa ca stai linistita . esti normala. dar nu are de ce sa iti fie frica sa il saruti . daca nu ai mai sarutat pana acum nu e nimic. toate au un inceput :X> tu asteapta doar sa te sarute el, ca mna, nu e bine sa faci tu primul pas. si va decurge totul binee :X
Tk
Funda
Daca la 12 ani ai inceput sa faci de astea...bafta...ai nevoie eu chiar nu va inteleg? ce cautati la 12 ani cu baieti? nu aveti destul timp pentru asa ceva? intr-o zi o sa va saturati de tot ce contine cuvantul "baiat" sau "barbat" si atunci o sa va para rau de tot.in loc sa va preocupe scoala, va preocupa.baietii.generatia asta e chiar distrusa, rau de tot.am 17 ani si ma simt norocoasa ca nu am dat de calculator si toate prostiile de la 5 ani, in timp ce voi chatuiti pe mess, facebook si alte porcarii.
anonim_4396 întreabă: