anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt cu un baiat. dar am 12 ani. el ma place mult, vad asta. si eu il plac, dar pana acum n-am mai fost cu nimeni si ma sperie. plus ca eu nu-l plac asa mult si mi-e frica sa-l sarut pe gura si restul...mama zice ca-s prea mica si ca ar trebui sa iesim mai multi. nu doar eu cu el. heelp (ps:eu nu stiu daca il plac asa mult si mi-e frica sa ii dau papucii din a doua zi)

2 răspunsuri:
| CookieMonsterRawr a răspuns:

Pai, acum nu pot stii eu cat de mult tii tu la el. in fine. daca tu iti doresti sa fii cu el, chiar daca nu simti asa de multa afectiune pentru el, probabil cand veti fii impreuna va fi altfel :X. cu mama ta stai linistita rolling on the floor. asa sunt mamele rolling on the floor. poti sa fii cu baiatul ala, si sa nu ii spui ei thinking si eu am avut o gramada de prieteni, si mama stie numa de vreo 2rolling on the floor. intr-adevar poate esti prea mica pentur un prieten, dar eu stiu o fata, care o inceput sa devica C**va de pe la 11 ani :-J. asa ca stai linistita rolling on the floor. esti normala. dar nu are de ce sa iti fie frica sa il saruti puppy dog eyes. daca nu ai mai sarutat pana acum nu e nimic. toate au un inceput :X> tu asteapta doar sa te sarute el, ca mna, nu e bine sa faci tu primul pasrolling on the floor. si va decurge totul binee :X

Tk big hug

Fundabatting eyelashes

| ppr a răspuns:

Daca la 12 ani ai inceput sa faci de astea...bafta...ai nevoiewinking eu chiar nu va inteleg? ce cautati la 12 ani cu baieti? nu aveti destul timp pentru asa ceva? intr-o zi o sa va saturati de tot ce contine cuvantul "baiat" sau "barbat" si atunci o sa va para rau de tot.in loc sa va preocupe scoala, va preocupa.baietii.generatia asta e chiar distrusa, rau de tot.am 17 ani si ma simt norocoasa ca nu am dat de calculator si toate prostiile de la 5 ani, in timp ce voi chatuiti pe mess, facebook si alte porcarii.