| annamarius a întrebat:

Sunt cu un baiat de 2 ani, la inceput ma iubea, simteam asta. Acum il simt foarte distantat... M-a inselat de mai multe ori si am aflat dar l-am iertat. Joi seara am fost in club si a baut putin dupa care a dansat cu toate fetele. Eu am inceput sa plang si a venit la mine si mi-a zis sa inteleg ca el face doar misto de acele fete, ca eu sunt iubita lui si ca nu le pupa, nu le face nimic, decat danseaza. Acum mi-a zis ca se duce sa ia ceva de la magazin si sa-l sun in 20 de minute ca sa vad ca e acasa dar si-a inchis telefonul, iar prietenu lui cu care era nu imi raspunde. Ce credeti? Isi bate joc, ma iubeste? Ce sa cred?

17 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu-l mai presa,nu-l mai stresa si fii indiferenta vreo saptamana.
Si,un sfat.Ia incepe tu sa zambesti frumos unui baiat care ti-e complet indiferent, dar pe care el nu-l suporta.
Sa vezi atunci ce repede isi va reveni!
Nu te lasa dusa de nas si invata sa pari indiferenta, scenele tale de gelozie nu fac nimic altceva decat sa-l indeparteze de tine!
Abtine-te!

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Fa-l putin gelos,devino putin indiferenta,nu il mai certa,fa pe fericita mereu, fii o dulce cu el si o sa vezi si reactii noi, dar bune.

Fa si tu ce iti face el.

| annamarius explică (pentru I'mPerfect(a)!):

Daca eu as face ceea ce face el, nu ar reactiona bine. ar reactiona foarte urat.

| ignore a răspuns:

Eu cred ca te iubeste k putea sa se desparta de tine de mult.trebuie sa fi putin mai distanta sa vezi ce face atunci si nul mai ierta asa usor.trebuie sa dansezi si tuh cu alti b atunci el ce ar fi facut?

| zuzu a răspuns:

Te iubeste. Dar tu il presezi prea tare. Da-i si tu putina libertate

| sorinL1 a răspuns:

Game over.

| DizzyXD a răspuns:

Cred ca vrea sa se desparta de tine, si nu stie ucm sa o faca straight face
Sau isi bate joc

| IMC90 a răspuns:

Esti cu un baiat de 2 luni? Data viitoare cauta si tu unu mai mare, sa aiba macar un an laughing Nu mai exploata sugariihee hee

| annamarius explică (pentru IMC90):

Sunt cu el de 2 ani, nici macar nu stiu unde ai vazut tu 2 luni dar ma rog thinking

| anonima122 a răspuns (pentru IMC90):

Hai frate nu mai dati raspunsuri din astea de ***

| Ariciu24 a răspuns:

Si de unde sti ca nu i s-a terminat bateria? pe bune acum intreaba-l in fata ma mai iubesti sau nu

| annamarius explică (pentru Ariciu24):

Daca il intreb in fata daca ma mai iubeste, imi zice ca da

Răspuns utilizator avertizat
| annamarius explică:

Puii mei, nu stiu ce sa cred, mersi happy

| annamarius explică:

Am vorbit cu el, m-a sunat si mi-a zis ca nu mai avea baterie la telefon si cand a ajuns acasa nu isi gasea cartela pe care scria pinu, pentru ca are cartela noua si nu isi stia pucu. nu stiu daca minte sau nu

| annamarius explică:

Daca il intreb in fata daca ma mai iubeste, imi zice ca da!

| Inteligentul_9769 a răspuns:

Poate se simte sufocat, oricum daca nu te iubeste o sa te lase! ar trebui sa nu il cauti cateva zile sa vezi daca te cauta el, si poate asa salvezi ceva