Nu-l mai presa,nu-l mai stresa si fii indiferenta vreo saptamana.
Si,un sfat.Ia incepe tu sa zambesti frumos unui baiat care ti-e complet indiferent, dar pe care el nu-l suporta.
Sa vezi atunci ce repede isi va reveni!
Nu te lasa dusa de nas si invata sa pari indiferenta, scenele tale de gelozie nu fac nimic altceva decat sa-l indeparteze de tine!
Abtine-te!
Fa-l putin gelos,devino putin indiferenta,nu il mai certa,fa pe fericita mereu, fii o dulce cu el si o sa vezi si reactii noi, dar bune.
Fa si tu ce iti face el.
Daca eu as face ceea ce face el, nu ar reactiona bine. ar reactiona foarte urat.
Eu cred ca te iubeste k putea sa se desparta de tine de mult.trebuie sa fi putin mai distanta sa vezi ce face atunci si nul mai ierta asa usor.trebuie sa dansezi si tuh cu alti b atunci el ce ar fi facut?
Esti cu un baiat de 2 luni? Data viitoare cauta si tu unu mai mare, sa aiba macar un an Nu mai exploata sugarii
Sunt cu el de 2 ani, nici macar nu stiu unde ai vazut tu 2 luni dar ma rog
Hai frate nu mai dati raspunsuri din astea de ***
Si de unde sti ca nu i s-a terminat bateria? pe bune acum intreaba-l in fata ma mai iubesti sau nu
Am vorbit cu el, m-a sunat si mi-a zis ca nu mai avea baterie la telefon si cand a ajuns acasa nu isi gasea cartela pe care scria pinu, pentru ca are cartela noua si nu isi stia pucu. nu stiu daca minte sau nu
Poate se simte sufocat, oricum daca nu te iubeste o sa te lase! ar trebui sa nu il cauti cateva zile sa vezi daca te cauta el, si poate asa salvezi ceva
linarkfts întreabă: