| euuuuuuuu a întrebat:

Sunt cu un baiat de 2 luni timp in care nu ne-am intalnit pentru ca avea de dat corigenta in sept si parintii nul lasau sa iasa afar deloc.Il stiam demult pentru ca era prietenul fostului meu siintrun final hotarasem sa fim impreuna insa eu cateodata ii ziceam ca nu cred cemi spune ca ma minte si el credea ca n-am incredere in el chiar daca zicea ca tine la mine. Mia promis ca dupa ce termina cu corigenta ne vedem insa eu mereu aveam indoieli in legatura cu asta si nu credeam ca vrea else supara pe mine cand ii ziceam. Acum dupa ce a Dato ne-am certat din vina mea ca iar incepusem sa-i zic ca ma minte ca vrea sa ne vedem si a zis ca nu stie daca Mai vrea nu stie ce sa Mai faca...chiar nu stiu ce sa cred daca e Adevarat ce zice sau doar a facut o promisiune Asa pur si simplu. Astept pareri. daufundoilove struck

3 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Lasal sa vezi daca te cauta daca da inseamna ca e sincer. daca nu asta e next.laughing/\

| nuexistadrogmaitare a răspuns (pentru ignore):

Poti sa lasi tu id-ul tau pe privat happy eu nu pot sa-ti dau privat pentru ca sunt junior :-s

| Zap a răspuns:

Tu astepti sa se comporte frumos sa te iubeasca si inschimb il faci sa sufere. Cred ca a procedat bine. Daca ti-a zis ca te iubeste si ti-a si demonstrat-o crede-l. Increderea e foarte importanta intr-o relatie.