Poate esti mai rece cu el pentru ca asa e personalitatea ta. parerea mea e ca du-te la el pupal mai des ia-l in brate spune-i cal iubesti, si daca faci asa dupa aceea vei avea mai mult curaj. totusi sunt 2 saptamani.o sa te obisnuiesti cu el si dupa aceea vei fi mai apropiata,
Pai. depinde. sunt doar 2 saptamani. Poate nici nu stii inca ce simti pentur el. Si eu am fost cu un baiat 1 juma si unpic, si tot asa eram rece fata de el, si nu stiam de ce sunt asa. Adica, puteam sa merg defiecare data sa il iau in brate sa-l pup si de atea. Dar nu simteam nevoia. si dupa o luna mi-am dat seama ca de fapt nu tineam asa d emult la el. Gandeste-te si tu daca esti sigura ca il iubesti, sau te-ai "combinat" cu el doar asa, ca spuneau prietenele tale ca e dragut sau ca mai multor fete le placea de el. Daca observi si esti sigura ca il placi, cand va intalniti saruta-l, stati mai mult timp voi 2, tinet-va de mana. Si, cand iesiti afara doar tu stii ce sa faci cu ell. Daca esti copilaroasa, ca si mine de alt fel, jucati-va si voi p'acolo sau pune-i mainile la ochi si intreaba-l cine-i, si apoi ia-le si sarutal. Sunt multe chestii care le poti face, nu e nevoie sa iti bati capul. iti vor veni ideile pe moment:*. succes:X>
Funda?