| Acadeeeaa a întrebat:

Sunt cu un baiat de 2 saptamana. eu aproape 15 ani el 18. Nu stiu simt ca sunt cam rece fata de el. Adica doar il mai pup din cand in cand si merg cu el la brat, din cand in cand ma mai ia in brate. Nu stiu, as vrea si eu sfaturi sa fiu mai apropiata de el, nu stiu sa fac mai multe lucrurithinking cand iesim afara.
Ofer fundahappy!

2 răspunsuri:
| inger02 a răspuns:

Poate esti mai rece cu el pentru ca asa e personalitatea ta. parerea mea e ca du-te la el pupal mai des ia-l in brate spune-i cal iubesti, si daca faci asa dupa aceea vei avea mai mult curaj. totusi sunt 2 saptamani.o sa te obisnuiesti cu el si dupa aceea vei fi mai apropiata,

| CookieMonsterRawr a răspuns:

Pai. depinde. sunt doar 2 saptamani. Poate nici nu stii inca ce simti pentur el. Si eu am fost cu un baiat 1 juma si unpic, si tot asa eram rece fata de el, si nu stiam de ce sunt asa. Adica, puteam sa merg defiecare data sa il iau in brate sa-l pup si de atea. Dar nu simteam nevoia. si dupa o luna mi-am dat seama ca de fapt nu tineam asa d emult la el. Gandeste-te si tu daca esti sigura ca il iubesti, sau te-ai "combinat" cu el doar asa, ca spuneau prietenele tale ca e dragut sau ca mai multor fete le placea de el. Daca observi si esti sigura ca il placi, cand va intalniti saruta-l, stati mai mult timp voi 2, tinet-va de mana. Si, cand iesiti afara doar tu stii ce sa faci cu ell. Daca esti copilaroasa, ca si mine de alt fel, jucati-va si voi p'acolo thinking sau pune-i mainile la ochi si intreaba-l cine-i, si apoi ia-le si sarutal. Sunt multe chestii care le poti face, nu e nevoie sa iti bati capul. iti vor veni ideile pe moment:*. succes:X>

Fundabatting eyelashes?