Este evident ca baiatului astuia nu-i pasa de tine deloc si vrea doar sa se culce cu tine pentru ca mai apoi sa iti dea papucii si sa rada de tine. Un baiat care ar tine la tine cat negru sub unghie nu ti-ar propune sex la 14 ani, fiindca te exepune la mari riscuri. daca iti incepi viata sexuala acum, in viitor vei avea mari probleme, practic 90% risc sa faci leziuni canceroase sau precanceroase de col uterin. Doar ca el nu da doi bani pe asta si nu ii pasa daca tu o sa faci cancer la 30 de ani. El doar va bifa pe lista alta cucerire si in doua saptamani va uita si cum te cheama. Si apoi, ce baiat ii propune unei fete sex dupa doua saptamani de relatie? baietii seriosi intai construiesc o relatie, au emotii inainte de a atinge persoana iubita, le trebuie luni de zile pana sa-si invinga emotiile pentru primul sarut. Dar daca te considera doar o alta aventura ieftina, nu-i pasa de tine si iti propune sex din primele saptamani de relatie. Se grabeste sa scape de tine, evident.
Nu gandesti! o sa faceti sex si dupa aia o sa te lase ).e logic mai pe scurt... te fraiereste!
Dar eu il iubesc de mult.nu de 2 saptamani.cred ca ar fi mai bine sa mai astept. sau sa o fac...nici nu mai stiu ce gadesc
Multumesc mult pentru sfaturi.nu mai sunt cu el. i-am spus tot ce aveam pe suflet, ca relatia asta nu o sa funcioneze pentru ca el vrea doar sex si eu inca nu sunt pregatita. m-am gandit mai bine si o sa-mi scot idea asta din cap, vreau sa traiesc astia 14 ani ca o copila si vreau sa ma gandesc doar la media pentru liceu si la scoala. multumesc echipa TPU.ro miau fost de ajutor toate sfaturile si multumesc brigaela pentru raspunsul tau.m-ati convins ca era o idee prosteasca.acum vreau sa traiesc viata ca un copil si o sa vina vreamea sa-mi incep viata sexuala cu cineva care chiar ma iubeste si stie sa ma aprecieze. dar toate la timpul lor
E prematur sa iti incepi viata sexuala la varsta asta, poti ramane cu traume psihice, sau boli uterine sau boli cardiatice, viata sexuala asi indicao dupa 20 de ani. esti foarte tanara, te rog sa nu incerci. marian_psd