Este evident ca baiatului astuia nu-i pasa de tine deloc si vrea doar sa se culce cu tine pentru ca mai apoi sa iti dea papucii si sa rada de tine. Un baiat care ar tine la tine cat negru sub unghie nu ti-ar propune sex la 14 ani, fiindca te exepune la mari riscuri. daca iti incepi viata sexuala acum, in viitor vei avea mari probleme, practic 90% risc sa faci leziuni canceroase sau precanceroase de col uterin. Doar ca el nu da doi bani pe asta si nu ii pasa daca tu o sa faci cancer la 30 de ani. El doar va bifa pe lista alta cucerire si in doua saptamani va uita si cum te cheama. Si apoi, ce baiat ii propune unei fete sex dupa doua saptamani de relatie? baietii seriosi intai construiesc o relatie, au emotii inainte de a atinge persoana iubita, le trebuie luni de zile pana sa-si invinga emotiile pentru primul sarut. Dar daca te considera doar o alta aventura ieftina, nu-i pasa de tine si iti propune sex din primele saptamani de relatie. Se grabeste sa scape de tine, evident.
Raspunsul unui om inteligent rau de tot!
"Io zic sa ti-o tragi cu el. ii faci si lui un bine si o sa-ti placa si tie dupa "
Ba boule! In loc sa scrii tampenii de astea mai bine ai ajuta-o cu un sfat ca e pe cale sa faca greseala vietii ei! dobitocule!
Si papusa...la 14 ani?! unde ai auzit sau vazut tu din astea?! la tv?!
unde arata toate panaramele?! da' tin asa sa te intreb... tu ai auzit de consecinte?! stii care sunt?! hai ca ti le spun eu : boli, sarcina nedorita chiar si boli psihice etc documenteaza-te papusa inainte...
Si uite ca sa nu crezi ca oi fi eu o sfata sau ceva si eu am 14 ani jumate si imi place de cineva de 25 dar e putin mai complicat! si in orice caz nu s-a pus problema sexului! Probabil tine la mine nu stiu nu sunt vreun detector de minciuni si nici paranormala nu sunt ca sa vad ce se petrece in mintea lui (Desi ar fi fost amuzant )
NU FA PROSTIA VIETII TALE!
Cu respect,
o fata care are creieras!
Faza ee ca eu am 14 ani sh mie mi sa intamplt tot asa, adica am avut un prieten timp de 10 luni...normal dupa 8 luni mi-a cerut si el, dar nu prea am avut incredere in el. Dupa ce ne-am despartit mi-a spus ca nu i-a placut de mine sh tot felul de chesti si acum ma bucur ca nu am intretinut relatii sexuale ca el.treaba ta
ce vei face. Dar gandeste-te bine!
Nu gandesti! o sa faceti sex si dupa aia o sa te lase ).e logic mai pe scurt... te fraiereste!