Pai in primul rand fai acelasi lucru pe care il faci si acum, ba chiar sa vii cu ceva diferit de fiecare data adica ma refer la faptul sa fii spontana sa vrea sa te cunoasca din nou si din nou, asa nu o sa se plictiseasca de tine! Ai incredere in tine si fai ce trebuie sa faci ca sa il tii aproape! Sa nu il alinti nici prea mult sau sa il ridici, pentru ca atunci o sa zica, ca esti disperata! Fii misterioasa, spontana sa nu stie la ce sa se astepte de la tine!
Asa cum te comporti si acum, poate ca exista o compatibilitate mare intre voi si de aceea ai impresia ca-l cunosti de mai mult timp, pentru ca va asemanati. Daca te schimbi brusc s-ar putea sa pierzi din echilibrul relatiei, comunicarea este foarte importanta pentu a avea o relatie de lunga durata.
Nu se va termina.
La fel am patit si eu. Si simteam ca grabim lucrurile. La o saptamana l-am adus acasa sa imi cunoasca parintii(nu am mai adus niciun baiat acasa), iar la o luna am fost eu la el. Vorbeam orice, ne intelegeam de minune.
Acum avem aproape 10 luni de relatie si inca ne intelegem bine, ne spunem totul si ne iubim.Normal ca poate o sa va mai certati, dar stai calma.e normal ca intr-o relatie sa va mai certati
Oricum, sa va iubiti mult si veti ramane impreuna