Vorbiti amandoi defectele fiecaruia, daca ajungeti la un acord bine daca nu fiecare pe drumul lui.
Incearca sa nu mai fi asa orgolioasa, gandeste-te, tu cum ai fi daca el nu te-ar mai baga in seama? incerca sa i mai buna, nu poti sa arunci chiar asa 3 luni pe fereastra, gandeste-te cum crezi tu ca e mai bine si actioneaza dar din punctul meu de vedere nu merita sa va certati din nimicuri, spune-i ca nu are motive sa fie gelos pentru ca tu ti la el, deci nu arunca tot ce ati cladit impreuna si gandeste-te cum e cel mai bine, SUCCES
Esti o nesimtita el te iubeste si eu eram foarte gelos multi spun ca geloziea e lipsa de incredere insa sa stii ca nu-i drept geloziea este teama a nu perde persoana iubita pentru ca te iubeste cu adevarat si e si te compoarta frumos cu el daca nu doresti sal perzi
Nonytzu nu imi bat joc de el, eu chiar tin la el foarte mult, dar nu stiu asa sunt eu cand ma supar pe cineva...
Pentru un baiat care iubeste adevarat e si normal sa fie gelos,poate daca ti-a zis ca nu prea il bagi in seama incearca sa te schimi,petrece mai mult timp cu el decit cu semenii tai,spune-i cuvinte dulci din senin, fara nici un motiv. sper ca ti-am fost cit-us de putin de ajutor, succes
Scz...da mi'e cam mila de baiat.iti bati joc de el
daca e gelos inseamna ca te iubeste sh ca ii pasa de tne.deci mai bine poarta'te frumos cu el
Dany_Daniel_1998 întreabă:
Andrei5001737 întreabă: