anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt cu un baiat de 3 luni si am facut dragoste. Acum el e plecat din tara. tot timpul imi spune ca ma iubeste si are grija de mine totusi nu am incredere in el fiindca e mai mare ca mine cu 6 ani asi avea impresia ca ma insala. dar il iubesc foarte mult

6 răspunsuri:
| Азбука a răspuns:

Postarea asta ai pictat-o in chineza...

| ciresik80 a răspuns:

Daca simti ca te inseala mergi pe instinct dar si acest instinct ne mai poate insela, prietenul meu a fost 6 luni plecat din tara si nu m-a inselat sunt sigura de asta, daca te iubeste nu te va insela si se va intoarce tot la tine.

| underground05 a răspuns:

Nu fii fraiera! cunosc pe cineva care a trecut prin asta si erau de 2 ani impreuna si a inselat-o...sa nu ai mare incredere in baietii astia care sunt plecati.probabil el nu e ca altii si e un baiat bun.dar cauta pe altceva ca nu are rost dupa parerea mea.pup

| IMC90 a răspuns:

Un baiat de 3 luni? :O:O pai asta e viol si pedofilie laughing

| CяysƧ a răspuns:

Depinde daca e mai mare decat tine si ai facut-o cu el si e si plecat din tara te va insela cu prima ocazie ca asa sunt baieti straight face

| IePuRaShUtAu a răspuns:

A plecat din tara, rau deoarece si dca e mai marecu 6 ani decat tine cu siguranta te va insela si eu am prieten cu 5ani mai mae decat mine ddar nu conteazael mi-a dovedit ca ma iubeste si atunci il cred nul condamn ma inseala soarta dar pentru tine chiar imi are rau fffff rau ei poate te iubeste si nu te va insela( cu siguranta nu-ti pierde speranta ok) pup:* Funda?