| Deliazxcvbnm a întrebat:

Sunt cu un baiat de 3 luni si prietena mea cea mai buna stie asta, acum 3 zile am aflat ca si ea il place cam de 1 luna straight face m` am simtit ingrozitor! Ea se astepta sa ma despart de el la aflarea vestii. S-a suparat pentru ca nu am de gand sa fac asta si imi reproseaza ca pentru fosta mea cea mai buna prietena m-am despartit de un baiat. Mereu a pus fericirea altora pe primul loc straight face credeti ca nu sunt o prietena buna sau ca ar trebui sa ma despart de el?
- cand prietenul meu a aflat a zis ca ma iubeste enorm si ca nu poate trai fara mine iar daca ma despart de el nu rezolv nimic pentru ca tot nu se pune cu ea -!
Ce sa fac :-s?

Răspuns Câştigător
| Elvena a răspuns:

Atunci aceasta "prietena" a ta foarte buna nu iti este o prietena deloc.
Ea asteapta sa renunti tu la fericirea ta de dragul fericirii ei. E egoista, si in calitate de prietena a ta, n-ar fi trebuit sa iti ceara niciodata asta. Din contra, daca ar fi cu adevarat prietena ta, ar incerca sa nu mai simta asa ceva pentru baiatul asta, cel putin pana se termina relatia dintre voi, si asta ca vreti voi, nu pentru ea.
Nu consider ca ar trebui sa renunti la prieteni pentru un baiat, dar in cazul asta, mai bine fara decat o prietena ca asta.
Parerea mea, mai bine ii explici cum sta situatia, pentru ca nu o sa poti toata viata sa renunti la bucuria ta pentru ea.

8 răspunsuri:
| cinenuvedenustie a răspuns:

"prietena mea cea mai buna"?
Eu cred ca e timpul sa evalueazi cine iti e prieten si cine nu, nu mai zic de cel mai bun...

| GirlLăvHell a răspuns:

Nu cred ca ar trebuie sa te desparti de prietenul tau pentru o fata care zice ca e prietena ta cea mai bunabig grin o prietena adevarata nu ti-ar reprosa nimic si nu ti-ar cere sa te desparti de prietenul tau pentru ca ea sa fie fericitabig grin

| Wowhow a răspuns:

Fata asta e prea egoista si tu prea darnica, de-aia vrea sa profite de tine.Acum asta e, ii place si ei de el, dar nu e vina ta.De ce ai ceda tu si nu ea, cand e clar ca tu ai fost prima si pe tine te iubeste sincer baiatul ala? Decat sa fie cu tine, mai bine sa nu fie cu niciuna? Ea nu ti-e nici macar prietena, dar apoi cea mai buna.Nu mai face ce spune ea. Succes!happy

| Senaris a răspuns:

Era un citat "Dragostea e ca o masina, mereu se gaseste careva sa o zgarie". sau ceva de genu'. Eu zic s-o dai dracu pe prietena aia a ta. E prea egoista.winking

| FataCuOchiCapruiX a răspuns:

Buna..si prietena mea cea mai buna simte cv pentru prietenul meu, dar nu mi-a cerut una ca asta. ea vrea sa fim ferciti.Inseamna ca ceea fata nu iti e prietena cu adevarat

| Deliazxcvbnm explică:

Mereu am pus fericirea altora pe primul loc, am* in loc de a

| idontgiveadamnaboutu a răspuns:

" ma iubeste enorm si ca nu poate trai fara mine". asta e cea mai frecventa replica de agatat, o saptamana, si dupa iti da cu sictir. rolling on the floor)

| Deliazxcvbnm explică (pentru idontgiveadamnaboutu):

Sunt k el de 3 luni jumatate, mi ` a demonstrat in tot acest timp ca nu e doar o replica ci ca e adevarat, a facut foarte multe pentru mine si nu am nici macar o indoiala ca nu e adv!