De ce nu-i spui că da aşa am să fac şi faci ca tine?! Nu-i mai da detalii despre orice. Dacă te întreba de exemplu ieri unde e prietenul tău puteai spune că a mers 2 zile la ţară. Simplu! Baftă!
Spune-i ca il iubesti si ca tu din moment ce i-ai spus despre prietenul tau astepti de la ea sfaturi si nu critici.aminteste-i ca comportamentul ei te poate face sa-ti pierzi increderea in ea.
discuta cu tatal tau daca zici ca el nu este chiar asa, explica-i situatia si roaga-l sa vorbeasca cu mama ta
bafta:*
Pai, eu zic sa-i intrebi sincer daca au ceva impotriva lui si sa le explici ca e o persoana buna care sa poarta frumos cu tina, ca e foarte matur si bine intentionat.incearca de asemenea sa vorbesti cu mama ta si sa-i explici ca nu ai de gand sa ta mariti cu el si ca daca nu l-ai lasa sa vorbeasca si sa se mai sistreze si singur o sa te paraseasca(eu sper ca nu). mult succes.toate cele bune
Eu o patesc asa de multe ori stiu sentimentul dar sa sarim peste poate ca incearca sa va desparta pentru ca a aflat ceva despre el si nu vrea sa iti spuna ca sa le demonstrezi parintilor tai ca e de traba invita-l la cina sau sa faca ceva sa demonstreze ca e responsabil