| Ginuk a întrebat:

Sunt cu un baiat de 4 luni el acum a plecat din spania in romania s-a dus acasa pentru 2 saptamani, ma tem sa nu ma insele pe acolo nu ca as fi geloasa ca nu sunt dar nu-mi place sa-l vad ca imbratiseaza alta fata sau asa ceva de asta imi fac griji dar noi ne iubim foarte mult si eu am incredere in el el se intoarce in 2 saptamani inapoi aici dar nu stiu voi ce credeti, ma inseala? astept un raspuns va rog frumos.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde. daca se iveste ceva te poate insela. dar daca este destept si se iveste ceva, v-a rezista pentru tine happy. am observat asta l-a iubitul meu. il iubesc enorm si il apreciez pentru lucru asta. este cel mai bun :X si chiar daca am gresit si eu, am facut o greseala gogonata, ne-am certat dar acum ne iubim iar :X ieri am venit dupa 1 saptamana de la tara si neam iubit si mi-a zis iubita mea si etc :X puiu meu; x nu te va insela daca t iub :*

4 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Daca te iubeste mult atunci nu cred ca te inseala. Ar fi bine oricum sa fie sincer in orice privinta. Cred ca va fi destul de ocupat pe acolo, sa-si viziteze bunicii sau alte neamuri, mai stiu eu ce?
Daca intervine ceva totusi, eu sper sa stiti sa comunicati si sa va intelegeti, ca peste o imbratisare se mai poate trece, sa nu se intample doar lucruri mai grave. thinking

| Sigmund a răspuns:

Din cate spui tu dragostea dintre voi este mare, si nu cred sa te insele, de fapt sunt sigur atata timp cat te iubeste.Doua saptamani trec foarte repede si in curand o sa fiti impreuna din nou.

| Dan a răspuns:

Sa mai vb cu el la telefon sau pe mess, sa ti leg cu el! Noroc! happy

| ĐǿŁŁY a răspuns:

Buna!
Daca zici ca va iubiti foarte mult atunci ai incredere in el. Iubirea fara incredere nu dureaza. Daca esti geloasa inseamna ca-l iubesti mult.Insa in fata lui nu prea trebuie sa pari atat de geloasa caci unii baieti se sperie de acest tip de fete. Poate si el se gandeste la tine, poate si el e gelos. Iar daca crezi ca te inseala o sa observi tu comportamentul lui fata de tine. Daca va avea acelasi ca si pana acum su altul.

Pupici!