| Ddeeea4400 a întrebat:

Sunt cu un baiat de 4 luni.eu nu prea am bagat prea multe sentimente dar el da si mi-a demonstrat ca tine la mine de mai multe ori.si eu eram obisnuita ca ei sa vrea sa ma f*** si i-am zis si lui despre asta si i-am zis ca eu n-am incredere in vorbe dulci ca stiu prea bine ce vor.nu zic ca sunt unii care ma faceau sa ma simt wow si sa vreau un pic dar rahat sunt prea mica (15 ani)..as vrea dupa 17. ..asa si ieri am deschis subiectul(il mai deschisesem si inainte dar la misto acum mai serios)si el a zis ca inca sunt prea mica si nici daca as vrea nu m-ar f*** inca(a zis ca daca vreau a facem petting) si in plus este posibil ca mama sa ma duca la ginecolog ca vrea sa se asigure ca sunt. si mi-a zis ca oricum vrea inainte sa facem cunostinta unul cu familia celuilalt si din astea si eu am ramas masca...adica nu am mai cunoscut baieti asa ca el si acum nu stiu daca sa-l cred cand zice asta sau e oar o vrajeala mai buna.pana acum mi-a demonstrat de mai multe ori ca nu vrea asta de la mine si a facut multe gesturi frumoase.ce parere aveti? ar trebui sa bag si eu sentimente-tin cat de cat la el si ma simt suuuupeerrr cu el si ne intelegem f.bine si e ca un fel de cel mai bun prieten adica mereu ma ajuta si e acolo pentru mine dar am patit inainte niste chestii aiurea si acum parca mi-e putin frica?

7 răspunsuri:
| IloveME a răspuns:

Cu toate avem aceste temeri, toate am suferit in trecut, dar din pacate nu toate stim sa apreciem un baiat bun cand il avem langa noi!
Acest baiat tine la tine si tu la el(chiar daca spui ca nu, chiar daca nu vrei sa o recunosti!)! aprecieaza ceea ce ai pana nu este prea tarziu!
Ai o varsta frageda si imi place cum gandesti! ai dreptate esti prea mica si din cate se vede acest baiat chiar crede in tine si te respecta!

| crystiyna a răspuns:

Hmmm e chiar frumos ceea ce ti se intampla, mai rar asa baieti in ziua de azi, implica-te ca nu ai ce sa pierzi, oricum pana nu ajungeti sa faceti sex nu o sa fie iubire adevarata. Mai asteapta ca intr-adevar esti prea mica si cand o sa vina momentul o sa vina, poate pana vine momentul iti vei da seama ca nu aveti asa multe lucruri in comun sau o sa va plictisiti unul de celalalt si nu vei avea ce regreta. Si ai mare grija cu petting'ul asta sa nu ajungeti la altceva. esti inca micuta cu toate ca fetele in ziua de azi de la 14 ani se cred femei, in fine vad ca nu este cazul tau si te felicit, traieste-ti copilariaaa:*:* Eu zic sa pui scoala pe primul loc si sa cunosti cat mai multi baieti, adica sa nu te combini cu un baiat si sa te gandesti ca vei ramane cu el toata viata, experimenteaza fara sa implici sexul.

| BSwwatch a răspuns:

Nu..., nu fata nu,nu s-ar suii pe tine nici sa-l bati,:rolling on the floor)))bullshithappy, eu cred ca nu se va da la tine fara aprobarea ta, da, asta-i cu totu-l altceva, da sa-nusi doreasca..hmmhappy? DA "baga si tu sentiment-e " vezi si tu "alea alea" cum e familia? daca e de viitor baiatul, daca-ti poate oferii stabilitate si sprijin moral, eu vin la nunta!

greece12
| greece12 a răspuns:

Poate ar trebui sa ai ceva mai multa incredere in el,eu as avea.
Nu totala,dar as avea,e un baiat bun, iar tu o norocoasa.
Ramai langa el, bucura-te ca ti-a iesit in cale si pastreaza-l, nu cred ca faptele ii vor contrazice spusele, prea curand!happy

| AnGeL a răspuns:

Indiferent de trecut ar fi bine sa primeasca o sansa si el... dar totusi pare putin exagerat daca se asteapta sa va cunoasteti familiile adica astea se intampla mai tarziu ...deocamdata traici clipa happy
Bafta!

| Azµre a răspuns:

Dacă ți-e frică de ce te-ai mai băgat într-o relație. Ești încă copil și ești naivă, așa că ai grijă ceea ce faci și ceea ce vrei. El e mai mare te poate prosti oricând

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place ce a scris BSwwatch, nu baga sentimente de pe acum ( cu toate ca ceva ceva simti pentru el deoarece nu-i dadeai atentie 4 luni de zile ), precum ai zis esti mica si ma bucur ca iti dai seama, mai las' si tu pe dupa 17 ani precum te-ai gandit. El ce varsta are?