Cu toate avem aceste temeri, toate am suferit in trecut, dar din pacate nu toate stim sa apreciem un baiat bun cand il avem langa noi!
Acest baiat tine la tine si tu la el(chiar daca spui ca nu, chiar daca nu vrei sa o recunosti!)! aprecieaza ceea ce ai pana nu este prea tarziu!
Ai o varsta frageda si imi place cum gandesti! ai dreptate esti prea mica si din cate se vede acest baiat chiar crede in tine si te respecta!
Hmmm e chiar frumos ceea ce ti se intampla, mai rar asa baieti in ziua de azi, implica-te ca nu ai ce sa pierzi, oricum pana nu ajungeti sa faceti sex nu o sa fie iubire adevarata. Mai asteapta ca intr-adevar esti prea mica si cand o sa vina momentul o sa vina, poate pana vine momentul iti vei da seama ca nu aveti asa multe lucruri in comun sau o sa va plictisiti unul de celalalt si nu vei avea ce regreta. Si ai mare grija cu petting'ul asta sa nu ajungeti la altceva. esti inca micuta cu toate ca fetele in ziua de azi de la 14 ani se cred femei, in fine vad ca nu este cazul tau si te felicit, traieste-ti copilariaaa:*:* Eu zic sa pui scoala pe primul loc si sa cunosti cat mai multi baieti, adica sa nu te combini cu un baiat si sa te gandesti ca vei ramane cu el toata viata, experimenteaza fara sa implici sexul.
Nu..., nu fata nu,nu s-ar suii pe tine nici sa-l bati,:)))bullshit, eu cred ca nu se va da la tine fara aprobarea ta, da, asta-i cu totu-l altceva, da sa-nusi doreasca..hmm? DA "baga si tu sentiment-e " vezi si tu "alea alea" cum e familia? daca e de viitor baiatul, daca-ti poate oferii stabilitate si sprijin moral, eu vin la nunta!
Poate ar trebui sa ai ceva mai multa incredere in el,eu as avea.
Nu totala,dar as avea,e un baiat bun, iar tu o norocoasa.
Ramai langa el, bucura-te ca ti-a iesit in cale si pastreaza-l, nu cred ca faptele ii vor contrazice spusele, prea curand!
Indiferent de trecut ar fi bine sa primeasca o sansa si el... dar totusi pare putin exagerat daca se asteapta sa va cunoasteti familiile adica astea se intampla mai tarziu ...deocamdata traici clipa
Bafta!
Dacă ți-e frică de ce te-ai mai băgat într-o relație. Ești încă copil și ești naivă, așa că ai grijă ceea ce faci și ceea ce vrei. El e mai mare te poate prosti oricând
anonim_4396 întreabă: