| 0000000000000000000000 a întrebat:

Sunt cu un baiat de 5 luni,care il iubesc enorm.dar azi i-am gresit, nu asa mult incat sa nu merit sa fiu iertata.dar el mi-a zis ca trebuie sa-i demonstrez ca merit.cum as putea sa-i demonstrez? el are 18 ani, iar eu 17

Răspuns Câştigător
| ionutr98 a răspuns:

Hey! Ca sa ii demonstrezi fa asa: punete la el in brate intr-o pozitie mai intima sa zic asa...saruta-l cu pasiune etc. La mine a mers cand asa mi-a facut iubita big grin bafta...

3 răspunsuri:
| Analytical a răspuns:

Dar el merita? Din moment ce s-a pus problema asa e clar ca ii o "problema" cu privire la viitorul relatiei. Ii dai tu valabilitate? Daca nu, imi cer scuze daca gresesc dar nu merita sa tii un catelus langa tine degeaba. Acum, depinde si cat de grav i-ai putut gresi tu, desi nu cred ca a fost ceva atat de urat. O fata cand iubeste nu poate gresi atat de tare si mai cauta si rezolvare pe TPU. E cam ilogic el. Cand iubesti, nu conteaza cat ti-a gresit/cum, conteaza sa nu fie atat de grav(ex:inselat) dovada lipsei de dragoste ci conteaza ca nu ai facut-o intentionat. O fata stie sa iubeasca, si stiu ca poate avea ochi doar pentru "el", depinde cu ce prostie s-a impotmolit. Sa nu fie ca un pretext asta, pentru a nu te mai vrea el. Ai grija de tine, si nu te injosi pentru orice mizilic. Pamantul e prea mare pentru ca sufletul tau mic sa sufere din neatentie.

| 0000000000000000000000 explică (pentru Analytical):

Multumesc pentru sfat.si el mi-a mai gresit, dar eu nu am gresit asa tare.nu l-am inselat.il iubesc enorm si nu vreau sa fac ce a zis Rotelkiss.dar fiecare cu parerile lor

| 0000000000000000000000 explică:

Nu la asta ma refeream.asa ca vorbeste frumos